, ,

Juodas lūpdažis. Ant lūpų - raudonas

11:58

Juodas lūpdažis Nr. 6

Siūlome mini foto ekskursiją į „Kvapų namus“, kur beieškant natūralią lūpų spalvą paryškinančio lūpdažio, paletėje tarp kitų puikavosi ir juodas lūpdažis. Ar neteko girdėti apie lūpdažius, kurie ant lūpų pakeičia spalvą ir skirtingų moterų lūpas tas pats lūpdažis nudažo nevienodai ? Tai, kaip teigiama, įvyksta dėl individualaus odos pH (rūgštingumo) ir sintetinio dažiklio Red 27 (kuris išgaunamas iš naftos darinių arba akmens anglių dervos) sąveikos. 

Kalbant apie „Kvapų namus“, lūpdažis yra visiškai natūralus, o netikėtą ir žaismingą jo išvaizdą lemia natūralūs pigmentai. Prieš Jūsų akis Nr.6 - raudonųjų kinrožių (Hibiscus rosa-sinensis "Brillant" ) žiedų spalvos natūralūs lūpų dažai.


Niekuomet neteko ant savo lūpų tepti cheminio lūpdažio-chameleono ir neteks. Be dėvėti nenorimų naftos darinių, tai yra susiję su rizika, kai nežinai, kokios konkrečiai spalvos lūpos atrodys šįkart, tai yra koks pigmentą veikia nuosavas ph? „Kvapų namų“ lūpdažį rankos pačios čiupo vietoje, kuria pasitikima, nes akis paveikė netikėtumo faktorius. Iš tiesų, nei reikėjo, nei ką. Ir, malonus netikėtumas, ant odos jis - gražios raudonos spalvos!




Sakyčiau, visai variantas, kai pasibaigs turimi raudoni lūpdažiai. Spalva graži, pigmentas dengiasi tolygiai, ryškumą išgauti nesunku, lūpas padengus keletą kartų. Jos tikrai bus ryškiai raudonos. Būtent šie, Nr.6 lūpų dažai visiškai nepasirodė esantys tarsi lūpų balzamas su spalva.

Kadangi buvo pabandytos dar kelios skirtingos spalvos, štai, kaip jos atrodo ant odos. Nuotrauka kartu su Nr.18: 


                     

Nr.18 yra rausvai kreminių bugenvilijų (Bougainvillea) žiedų spalva. Matinis, švelnus atspalvis. Nepaisant to, kad iš pažiūros lūpdažis atrodo blizgus (tai nuo aliejų jo sudėtyje), tačiau lūpas nudažo tokia spalva, kokia ir pažadėta aprašyme. Spalva tokia subtili, kad šalia „juodojo“ lūpdažio ji atrodo beveik nematoma.

                            


  • Nr.14 spalvą norėjau pabandyti, nes, kaip teigia „Kvapų namai“, liepsnotųjų azalijų (Azalea lutea, syn. Rhododendroncalendulaceum) atspalvis yra pats populiariausias. Šiltas, intensyvus, bet gaila - ne mano.
  • Nr.1 lūpdažis panašus į „Avril“ rausvą lūpdažį „Pitaya“, jis yra damaskinių rožių (Rosa damascena) spalvos - blizgus, švelniai rožinis.
  • Nr.14a persikinis, madingas atspalvis - kaip tik šiuolaikinio makiažo bangos viršūnėje esanti spalva (persikinių azalijų (Azalea mollis ‘Peach Blossom‘) žiedų spalva). 
Iš visų šių išbandytų atspalvių išsirinkau vieną, kurio maniau, niekada nerasiu. Ačiū mielai konsultantei „Ozo“ prekybos centro „Kvapų namuose“, kuri po išsakyto pageidavimo iškart padavė tą spalvą, kuri yra mano nuo-iki.

Kai tik „Andželina“ bus pasiruošusi ( :) ), būtinai parodysime tą lūpdažį išsamiais rakursais.

PS šiuos lūpdažius būtinai reikia tepti ant odos, ant lūpų ir bandyti, bandyti, bandyti. Galbūt patiks ta spalva, kurios net neįtartumėte.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)