, , , ,

„Scentered“ pieštukinis balzamas. Meilė

08:24


Jeigu meilę reikėtų išreikšti kvapu, pasakyčiau, kad būtent taip ir kvepia meilė. „Scentered“ pieštukinis balzamas arba kietieji aliejiniai kvepalai, pavergę širdį perkeltine prasme, o tiesiogine - viską, kas dalyvauja kvapo pajautime ir apdorojime. Atstatyk gyvenimo balansą natūraliai, sako Didžiosios Britanijos kompanija „Functional Fragrances“, sukūrusi šį mažą stebuklą.

Kažką neišvengiamo pirkdama elektroninėje parduotuvėje www.naturisimo.com, pamačiau kad „Scentered“  balzamui taikoma nuolaida. Matyt, tuo metu buvo aptemęs protas (:D), nes net dorai nesupratau, kam šis pieštukas skirtas - jis kaip kvepalai ar lūpoms? Nutariau, kad neprapuls nei vienas, nei kitas, nes labai patiko kvapo kompozicija: rožė + pačiulis + kedras.

Kadangi vasara į Lietuvą dar dorai ir neatėjo, nėra ko pergyventi, kad aliejai ir sviestai sutekės į rankinuko pamušalą. Bet net jei ir ateis, tai jaudintis neverta: kietieji rimbinės karpažolės, karnaubo palmės ir bičių vaškai neleis nutikti tokiai situacijai.

Pieštukas yra tobulos konsistencijos: netekantis, nesiriebaluojantis, tačiau tepasi smagiai ir lengvai.

Kaip ir bet kurie natūralūs kvepalai, jie nėra skirti žmonėms aplink, o tik jums. Ir dar tam ar tai, ką įsileidžiate į savo asmeninę erdvę.

Gamintojas pirštuką įvardina kaip terapinį balzamą ir pataria, kaip perkrauti savo nuotaiką. Sustoti, pasitepti pulso vietas, giliai įkvėpti.Pakartoti, kada norisi.

Pasak gamintojo, balzamo kvapas yra jausmingas, rytietiškas medžio aromatas, su prieskoninėmis apelsinų ir gvazdikėlių natomis, širdį šildančiomis rožėmis ir jazminais, tuo tarpu bazines natas sudaro pačiulis, vanilė, kedras ir į lietuvių kalbą dar neišversta cabreuva (Myrocarpus fastigiatus).

Nepasakyčiau, kad kvapas yra rytietiškas, kaip jį galėtume suprasti pagal nutylėjimą ir masinių kvapų gamintojų sukurtą stereotipą. Jis nei sunkus, nei klampus, nei žiemiškas. Tai lengvas, pakylėjantis kvapas, kuriam medienos prieskonio suteikia kedras, įžeminimo - drėgną žemę primenantis pačiulis, o lengvumo - rožė. Apie citrusus net kalbėti neverta, tai žaisminga ir retai kam nepatinkanti, šiek tiek vaikiška ir vėjavaikiška nata.

Na ir kaip? Man nepanašu rytietišką prieskonių turgų. Greičiau į tvirtai žemėje įaugusį, vėjo ir lengvo lietaus puoselėjamą medį, kurio žiedai skleidžia nuostabų aromatą.

Kol kas tai nuostabiausia kvapų kompozicija, kuri ne tik be galo patinka, bet ir naudoju su malonumu ir dažnai. Jei žvalgotės mielo aromaterapinio sprendimo, nepraeikit pro „Scentered“ liniją.


„Scentered“ balzamo „Love“ sudėtis, INCICoco-caprylate/caprate, euphorbia cerifera (candelilla) cera, butyrospermum parkii (shea) butter, parfum (fragrance)**, copernicia cerifera (carnauba) cera, cera alba (beeswax), moringa oil/hydrogenated moringa oil esters, tocopherol, helianthus annuus (sunflower) seed oil, geraniol, eugenol, limonene, linalool, farnesol, benzyl benzoate, benzyl salicylate, citral, benzyl alcohol, isoeugenol, cinnamal.
**100% natural essential oil blend.
„Scentered“ balzamas kainuoja 14,5 svaro/5 gr. Aš mokėjau 9,99 svaro.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)