, , , ,

Akių lašų triukas veido netobulumams naikinti

13:22





Akių lašus galite pabandyti naudoti ne tik pagal tiesioginę paskirtį, bet ir grožio triukui: uždegimams veido srityje slopinti bei raudonumui nuimti. Netikėjau, kad tai veiksminga, bet tikrai veikia.

Apie šį triuką perskaičiau tinklapyje brightside.me, tarp kitų daugiau ar mažiau girdėtų patarimų. Nors akių lašus naudoju retai, nebent retais atvejais akims praplauti, bet vistiek stovi buteliukas ant vonios lentynos. Ilgai laukti nereikėjo, išbandžiau akių lašus taip, kaip ir rekomenduojama - užlašinau ant vatos diskelio ir keletą minučių palaikiau at odos. Veikia! Sakyčiau, tai vienas efektyviausių būdų nuraminti odą ir ją nubalinti.

Jeigu dalykas veikia - noriu žinoti, kodėl. Be argumentų kažkaip neįdomu :)

Rinkdamasi akių lašus vaistininkei sakiau, kad nenaudosiu nei kasdien, nei dažnai. Nereikia nei brangių, nei super gerai drėkinančių. Svarbu, kad būtų kuo natūralesni ir paprastesni, tiesiog akims praplauti, kai bus toks poreikis. Mano turimi akių lašai yra su akišveite, o tai yra uždegimus mažinantis, pūlinius ir net egzemą gydantis augalas. Be to, akių lašų sudėtyse apskritai daug prieuždegiminių medžiagų, todėl pasigilinus net keista, kad akivaizdi logika neatvedė prie išvados: ta, kas tinka gleivinei tuo labiau tiks odai.

Didelį pliusą akių lašų naudojimui ant odos rašau už dar keletą dalykų: neriebu, netraukia, netepa, nesausina, nespalvina. Kaip vanduo, tik su poveikiu. Išbandykite!

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)