, , , ,

Ekonomija: „Cosnature“ kremas su spalva veidui

12:48


Švarios sudėties ir nebrangi kosmetika užkariauja „Livinn - Sveikų produktų“ lentynas. „Cosnature“ yra vokiškas prekės ženklas, turintis „NaTrue“ sertifikatą ir kainuojantis kaip įprasta kosmetika prekybos centre. Šiandien noriu pristatyti tonuojantį kremą arba, kitaip sakant, kremą su spalva.

Kuo man asmeniškai labai išsiskiria „Cosnature“ odos linija, tai kad gaminių sudėtyje nėra sojos aliejaus, kuris paprastai yra pigesnės kosmetikos neatsiejamas palydovas. Gamintojas naudoja saulėgrąžų aliejų, o jis ne tik yra geografine prasme artimas mums, bet ir iš tų, neriebiųjų. Dar vienas pliusas - dalis žmonių yra alergiški sojai, todėl saulėgrąžos gali tapti tinkama alternatyva.

Kremo aprašyme dominuoja medetkos, bet taip pat jame yra švelnių migdolų, simondsijų, Babassu aliejų.

„Cosnature“ toninio kremo pliusai:
  • Universalios, švelniai rudos spalvos,
  • Neriebus,
  • Dengiasi glotniai ir vientisai,
  • Suteikia veidui sveiką išvaizdą,
  • Nekemša porų.
Minusai:

  • Neturi apsaugos nuo saulės.
Tariamas vienintelis „Cosnature“ toninio kremo minusas - minimalios sudėties rezultatas. Jeigu šių metų vasara būtų karšta ir labai saulėta, pergyvenčiau dėl to. O kai taip dažnai lyja ir išvis nesuprasi, ar atėjo ta vasara, ar vis dar ne - pats tas. Kremas pagyvina bendrą vaizdą, daugiau jam jokių reikalavimų ir lūkesčių nekeliu.

Tiesa, noriu atkreipti dėmesį, kad tai nėra makiažo pagrindas ar kreminė pudra, visko maksimaliai neužmaskuos. Šis kremas kaip tik suteikia perregimą vaizdą. Tiesa, kvapo išreikšto kremas neturi.



„Cosnature“ toninio kremo sudėtis (INCI): Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Alcohol, Dicaprylyl Ether, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetearyl Alcohol, Talc, Glyceryl Stearate Citrate, Orbignya Oleifera Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glyceryl Stearate, Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopherol,  Xanthan Gum, Parfum,  Linalool, Limonene, Citronellol, Sodium Benzoate, Phytic Acid, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891.

Šį kremą galite įsigyti Livinn - Sveikuose produktuose“, jo kaina - 5,91 euro/50 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)