, , ,

Natūralumas australišku fancy stiliumi

11:53


Konservatyvu. Rimta. Nuobodu. Visi šie apibūdinimai gali puikiai lipti natūraliai ir ekologiškai kosmetikai, higienos priemonėms, dauguma kurių vis dar yra labiau orientuotos konkrečiai funkcijai atlikti, o ne linksminti vartotoją. Ir trūksta to rinkodarinio wow, kuris šią kategoriją padarytų dar smagesne. Bet gamintojai tobulėja ir štai, pagaliau natūralumas fancy stiliumi tiesiai iš Australijos! Susipažinkime - „Miss Violet Lace“.

Kas matė nors vieną Bjauriojo aš“ seriją, žino, kad mažiausioji mergaitė Agnes tiesiog kliedi vienaragiu. Ši mistinė būtybė, pirmą kartą paminėta kadais Europoje ir netgi besipuikuojanti Vištyčio herbe, greičiausiai dabar yra labiau Amerikos nei Europos pamišimas. Na, arba Amerika sugeba tą labiau išryškinti.

Vienaragio tematika nesvetima ir „Miss Violet Lace“: „Unicorn Sparkle“ (liet. vienaragio spindesys) vadinasi tas pilkšvai violetinis buteliukas dešinėje ir tai  yra tviskesio suteikiantis vanduo! Didelis pliusas, kad tai absoliučiai neriebinantis daiktas tiek odai, tiek plaukams. Dar yra žalsvas „Mystic Mermaid“ vanduo, melsvas „Mermaid Island“ vanduo, melsvas „Galaxy Glow“ vanduo, sidabriškai pilkas „Moon Beams“ vanduo bei rausvas „Rose Quartz“ vanduo.

„Unicorn Sparkle“ sudėtis INCIDistilled water, organic jasmine extract, mica, titanium dioxide, organic extracts, vegetable derived glycerin, purple  carrot extract, spirulina, citric acid.
Kainuoja 22 JAV dolerius/35 ml.

Kitas nerealiai atrodantis reikalas yra fusion tipo kvepalų esencijos, kurių vieną dalį sudaro saldžiųjų migdolų aliejus, o kitą - alavijas. Aliejuje yra ištirpinti eteriniai aliejai, o alavijo sultyse - ekstraktai. Su rutuliniu buteliuku galima tepti išsisluoksniavusią esenciją, o galima gerai supurtyti ir sumaišyti. Smagi idėja, o vizualiai atrodo patraukliai. Man įdomu, kiek laikosi nesugedę esencijos, kurių sudedamosios dalys nesimaišo tarpusavyje.

Nuotraukoje kairėje viršuje yra „Rain Forest“ esencija, jos sudėtis INCI: Sweet almond oil, aloe vera, organic key lime extract, organic jasmine extract, grapefruit essential oil, water, vegetable derived glycerin, spirulina, turmeric, citric acid.
Kaina 32 JAV doleriai/5,9 ml.

Šios kvepalų esencijos yra „Miss Violet Lace“ naujiena. Galima rinktis ir „Moon Tropics“ esenciją„Jade Jungle“ esenciją ar „Coral Down“ esenciją.

Na ir likęs kairysis apatinis kampas - tai yra plaukų formavimo priemonė „Cerulean Starfire“. Melsvoji dalis yra vanduo su Negyvosios jūros druska, o gelsvoji - abrikosų kauliukų aliejus. Kvepia levandomis, greipfrutais ir saldžiaisiais apelsinais. Dar yra „Cosmic Moon“ variantas su žaliosiomis citrinomis, jazminais ir žaliąja arbata.

„Cerulean Starfire“ sudėtis INCIDistilled water, apricot kernel oil, Dead Sea salt, essential oils of Bulgarian lavender, grapefruit, sweet orange; vegetable derived glycerin, spirulina, turmeric, citric acid, organic bay extract.
Kaina 22 JAV doleriai/62 ml.

Tiesą sakant, neįsivaizduoju, kiek kainuotų ką nors iš „Miss Violet Lace“ gaminių siųstis iš Australijos, bet dalimi asortimento prekiauja JAV elektroninė parduotuvė Free People“.

„Miss Violet Lace“ gaminiai yra 100% natūralūs, nebandyti su gyvūnais, tinka veganams.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)