, ,

„Green People“ formuojantis plaukų serumas

10:48


Dienos ilgėja ir šviesėja, pavasaris ne už kalnų. Pagaliau bus galima primiršti rimtesnes, labiau maitinančias priemones plaukams ir peršokti į kitą ritmą. O jam labai tiks „Green People“ plaukus formuojantis serumas su bolivinėmis balandomis (kynva) ir avokadais.

Pradedu nuo mėginuko, o efektas tai labai labai. Tai lengva, gelio tipo priemonė, suteikianti purių, nuo šaknų pakeltų ir net maloniai slidžių plaukų jausmą. Sakyčiau, puikus atostogų ir jūros efektas, išgautas nepalyginamai švelnesne priemone nei druskingas, plaukus šiurkštinantis ir sausinantis purškiklis.

Mano mėgstama Didžiosios Britanijos parduotuvė www.naturisimo.com šį serumą priskiria prie plaukų formavimo priemonių ir žiūrint į sudėtį tai nė kiek nestebina, nes ji dirba daugiau vaizdui, nei rimtam plaukų puoselėjimui. Plaukus standina ir kelia alavijas, ta pati kynva. Tiesa, sudėtyje yra saulėgrąžų, alyvuogių ir avokadų aliejų, bet vos balzganas gelio vaizdas išduoda - jų yra minimaliai.

Skaičiau atsiliepimus, kad tai anaiptol ne serumas, nes kažkam išsausino plaukus. Taip gali nutikti su bet kokia priemone, jeigu dėl kažkokių priežasčių bus patikėta, kad ji kažkodėl nuo šiol vienintelė gelbės ir išgelbės plaukus. Ne, plaukai yra toks reikalas, kad jiems reikia riebalo: aliejų ar kitokių kaukių, kondicionierių, nes kaskart plaudami juos pašaliname jų sveikatai ir grožiui būtiną lipidų sluoksnį. Taip kad geriau netikėkite stebuklingais serumais, ypač stovinčiais formavimo priemonių gretose.

Plaukų galams, na, arba maždaug nuo vidurio ilgio naudoju „John Masters Organics“ nenuplaunamą kondicionierių, kuris pats yra lengvas ir malonus, bet arčiau šaknų - mano atradimas yra „Green People“!

„Green People“ plaukus formuojančio serumo su kynva ir avokadais sudėtis, INCI: Aqua (Spring Water), Glycerin* (vegetable derived), Levulinic Acid (vegetable derived), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) leaf juice powder*, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Aroma [Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil*^, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil*, Cymbopogon Citratus (Lemongrass) Leaf Oil*^, Citrus Aurantium Dulcis (Sweet Orange) Peel Oil*, Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Oil*^], Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Hydrolysed Quinoa, Panthenol (Conditioning Agent), Faex (Yeast) Extract, Xanthan Gum (Corn Starch Gum), Chondrus Crispus (Irish Moss) Powder, Potassium Sorbate, Citral*, Eugenol*, Limonene*.
* 96.8% Organic. ^ Fairly Traded.


Serumo kaina yra 9,95 svaro/100 ml, iš kur mėginukas - nepamenu :)

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)