, , , ,

„Tata Harper“ deimantinis duetas veidui ir paakiams

18:00

Amerikos kosmetikos kompaniją „Tata Harper“ savo įrašuose miniu dažnai. Turtingos sudėtys, natūralumas, aukšta kokybė, malonus kvapas, nereali patirtis ir jausmas naudojant. Plius, kadangi pirmą kartą ją išbandžiau egzotiškojoje Jordanijoje, matyt ji man visam laikui įgijo nuostabių atostogų asociaciją.

„Tata Harper“ turi dvi ant dekoratyvinės kosmetikos ribos balansuojančias priemones su deimantų dulkėmis: veido drėkiklį ir paakių drėkiklį. Abu labai panašūs savo paskirtimi, tačiau kartu turi ir vieną esminį skirtumą, kuris padės suprasti, kodėl skirtingoms veido sritims yra būtinos ir skirtingos priemonės.

Deimantas - ne cirkonis, tai neabejotinai prabangos dalykas. Kiek brangieji akmenys yra naudingi kosmetikos priemonėse, matyt, nėra iki galo atsakytas klausimas, bet jų čia vis daugėja įvairia forma. Aš laikausi nuomonės, kad na, suteiks žadamam švytėjimui subtilumo ir vidinio smagumo, kad deimantas ir tiek.

Mano rankose - abiejų drėkiklių miniukai. Palyginti su klasikiniais drėkikliais jie yra matomai tirštesni ir „tankesni“ dėl žėručio ir deimantų dulkių sudėtyje, o ir pats drėkiklis dėl jų tampa multifunkcinis, nes tiek gaivumo ir švytėjimo drėkiklis vienas pats nesuteikia.

Deimantų drekiklis veidui

Drėkiklis maloniai kvepia ir suteikia veidui subtilaus švytėjimo. Šį drėkiklį jau esu atskirai įvertinusi anksčiau. Esmė, kad jis nei tikras grynas drėkiklis, nei išimtinai dekoratyvinė priemonė. Naudoti malonu, bet darantis makiažą drėkiklis ir jo švytėjimas pasislepia po sluoksniais, o namų aplinkoje kažin, ar yra didelis poreikis deimantinei kosmetikos priemonei.

Dėl šios priežasties dabar turiu drėkiklio mini variantą, nes panaudoti kartais smagu, tačiau nematau jam ypač plataus kasdienio pritaikymo.

„Tata Harper“ siūlo išmanųjį šio drėkiklio panaudojimą - tepti ant makiažo tas vietas, kurioms reikia švytėjimo. Žinoma, atsargiai.

Deimantų drėkiklis paakiams

Neslėpsiu, man buvo kilęs klausimas, kam reikalingas atskiras drėkiklis su deimantais paakiams, kai jau yra veidui. Kirba vis tiek viduje pragmatiška lietuvė, negi neįmanoma pirmojo naudoti viskam?

Bet prieš atsakant į šį klausimą, reikėtų prisiminti, kuo skiriasi veidas ir paakiai. Su jais pirmiausiai asocijuojasi labiausiai bendrą vaizdą gadinantys dalykai: tamsumas, tinimas ir burkimas, ratilai, suteikiantys pavargimo įspūdį. Beje, tamsumas gali atsirasti ir dėl to,kad paakių oda yra labai plona ir pro ją tiesiog prasišviečia kraujagyslių tinklas. Net jei ir taip, vis tiek neguodžia kelintą naktį nemiegojusio žmogaus išvaizda.

Akivaizdu, kad atsižvelgiant į visus faktorius neturėtų stebinti, kad paakiams skirtas drėkiklis yra skirtas glotniau ir patikimiau uždengti paakių zoną. Naudojant jį atskirai, jis atrodo kur kas labiau koncentruotas ir tirštesnis, tankesnis nei drėkiklis, skirtas veidui.

Pagrindinis skirtumas

Tamsūs paakiai nepuošia, todėl pagrindinis dekoratyvinės kosmetikos priemonių tikslas yra juos iššviesinti. Tai ir nubrėžia ribą tarp abiejų drėkiklių: veidui skirtas yra švelnios kūno (angl. nude) spalvos, o paakių - į akivaizdų balkšvumą.

Balkšvumas ištirpsta, išnyksta ant odos, suteikdamas paakiams gaivų ir šviesų vaizdą. Tuo tarpu  švelniai rusvas veido drėkiklis sąlyginai didelio odos ploto nei užmaskuos, nei yra tam skirtas, tiesiog suteiks prislopinto, akių nerėžiančio spindesio.

Paakių drėkiklį rekomenduojama naudoti ryte ir/ar vakare pagal poveikį, atsargiai ir švelniai įtapšnoti jį ant maskuoklio vardan švytėjimo efekto. Be to, jis paryškina blizgių šešėlių efektą, todėl drėkikliu galima tepti ir viršutinius akių vokus, o po to - šešėlius.

Sudėtys

Neabejotinai abiejų drėkiklių sudėčių sąrašuose pirmoji vieta, pagrįstai ar ne, atitenka deimantų pudrai, kuri vis dar yra gana reta kosmetikos ingredientų sąrašuose ir leidžia išsiskirti rinkoje.

Paakių drėkiklyje yra 29 augaliniai ingredientai, suteikiantys drėkinamąjį, raminamąjį, antioksidacinį, šviesinantį efektą. Drėkiklis yra neriebus, nes, nors, pavyzdžiui, jame antru numeriu įrašytas sviestmedžio sviestas, bet jis panaudotas ne grynoje formoje, o jo esteriai. Kaip visuomet „Tata Harper“ ir su dalimi kitų augalinių ingredientų pasielgė kaip su sviestmedžiu: paėmė iš jų tai, kas atrodė svarbiausia: dygminų oleosomas, margainio etilo esterius, sojos augalo enzimus, dalį augalų fermentavo.

Veido drėkiklyje  yra 27 augaliniai ingredientai, jo kompozicija ir ingredientai yra labai panašūs į paakių drėkiklį.

Turėdama galimybę palyginti abu drėkiklius ir juos išbandyti ant skirtingų veido zonų, prisijaukinau juos ir dabar labai patinka.

„Tata Harper Illuminating Eye Creme“ sudėtis, INCI
Aloe barbadensis Leaf Juice*, Shea Butter Ethyl Esters, Aqua/Water, Lavandula angustifolia (Lavender) Flower/leaf/stem Water*, Olea Europaea (Olive) Oil*, Mica, Propanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl alcohol, Carthamus tinctorius (safflower) Oleosomes*, Glycerin, Cetearyl Olivate, Titanium Dioxide (CI. 77891), Centella asiatica (Gotu Kola) Extract*, Silybum marianum (Milk thistle) ethyl ester, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Leuconostoc Ferment Filtrate, Beta vulgaris/Beet Root Extract/Extrait de racine de betterave, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Pheonix Dactylifera (Date) Seed Extract, Polygonum fagopyrum (Buckwheat) Seed Extract, Diamond Powder, Cetearyl glucoside, Sorbitan Olivate, Sclerotium gum, Narcissus tazetta (Daffodil) Bulb Extract*, Menyanthes Trifoliata Leaf Extract, Lavandula stoechas (Spanish Lavender) Extract, Cetyl Palmitate, Oryza sativa (Rice) Extract*, Lactobacillus/Arundinaria Gigantea Ferment Filtrate, Arnica montana (Arnica) Extract*, Borago officinalis (Borage) Leaf Extract*, Medicago sativa (Alfalfa) Extract*, Spiraea Ulmaria Flower Extract*, Calendula officinalis (Calendula) Flower Extract*, Sambucus Nigra Fruit Extract, Leuconostoc Ferment Filtrate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sorbitan Palmitate, Sorbitan Olivate, Hydrogenated Vegetable Oil, Hydrolyzed Corn Starch, Aroma**, Sodium Phytate, Superoxide Dismutase*, Soybean Peroxidase*, Iron Oxides (C.I. 77891), Citral, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool 
*Ingredients from Organic farming / Ingrédients issus de l’agriculture biologique **Clinical grade essential oils blend

„Tata Harper Illuminating Moisturiser“ sudėtis, INCI: Aloe barbadensis Leaf Juice*, Aqua/Water, Shea Butter Ethyl Esters, Carthamus tinctorius (safflower) Oleosomes*, Caprylic/Capric/Triglyceride, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Glycerin, Rosa damascena Flower Water*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Olea Europaea (Olive) Oil*, Cetearyl Olivate, Leuconostoc Ferment Filtrate, Oryza sativa (Rice) Extract*,  Mel/Honey, Lactobacillus/Arundinaria Gigantea Ferment Filtrate, Theobroma Cacao (Cocoa Seed) Butter, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Diamond Powder, Lavandula stoechas (Spanish Lavender) Extract, Salix alba (Willow) Bark Extract, Arnica montana (Arnica) Extract*, Borago officinalis (Borage) Leaf Extract*, Medicago sativa (Alfalfa) Extract*, Spiraea Ulmaria Flower Extract*, Calendula officinalis (Calendula) Flower Extract*, Sambucus Nigra Fruit Extract, Menyanthes trifoliata (Buckbean) Flower Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sorbitan Olivate, Sclerotium gum, Cetyl Palmitate, Sorbitan Palmitate, Propanediol, Sodium Phytate, Superoxide Dismutase, Soybean Peroxidase, Mica, Iron Oxide (C.I. 77891, C.I. 77491), Aroma**, Citral, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool 
*Ingredients from Organic farming ** Clinical grade essential oils blend

Nuolatinėje prekyboje šių mini dydžių nėra, bet paprastai jų atsiranda „Tata Harper“ tinklapyje JAV atsiranda gruodį, prieš pat didžiąsias žiemos šventes. Už „Tata Harper“ paakių drėkiklį su deimantų pudra tuomet mokėjau 20 JAV dolerių/3 ml, už „Tata Harper“ veido drėkiklį su deimantų pudra - 30 JAV dolerių/10 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)