, , ,

„Aurelia Probiotic Skincare“ veido serumas su gerosiomis bakterijomis

17:45


Futuristiniams kino filmams paprastai būdingas toks scenarijus: iš Žemės belikusi urbanistinė dykynė, saujelė žmonių kažkur požemyje valgo beskonę ir bekvapę putrą, kuri yra apie gyvybės palaikymą, bet jau tikrai ne apie jokį valgymo malonumą. Panašiai pasijutau išbandžiusi britų „Aurelia Probiotic Skincare“ gamintojo serumą „Revitalise&Glow Serum“ su gerosiomis bakterijomis. Serumas naudingas ir rezultatas fainas, bet jis atrodo visiškai techninė ir funkcinė priemonė, nes kad turi kvepėti dar ir mandarinais, jazminais bei tuberozomis, sužinojau tik perskaičiusi serumo aprašymą.

Serumas yra labai lengvas, visiškai neriebus, akimirksniu susigeriantis. Jo tekstūra balkšva, pieno spalvos. Serumo sudėtį pradeda vanduo ir alavijo ekstraktas,  serume panaudotos ir skirtingos gerosios bakterijos. Ingredientų sąraše yra vienintelis saulėgrąžų aliejus, visišku vandeniu serumui pavirsti neleidžia lengvi emulsikliai kokogliceridai, odą kondicionuoja riebusis alkoholis, kuris nėra tas skystas, aitrus alkoholis, o drėkinanti ir maitinanti, greičiau į sviestą panaši medžiaga.

Serumas kvėpintas mandarinų, jazminų, tuberozų ir jostrų (plumerijų) eteriniais aliejais, štai jų bendro citrusiškai gėliško aromato pajausti nepavyko.

Būna kartais, kad sudedamųjų dalių visuma, kurioje yra įvairių medžiagų, aliejų bei ekstraktų, natūraliai pakeičia sumanytą parfumerinę kompoziciją. O kartais kiekvienas atskirai patrauklūs kvapai, sujungus juos į vieną kompoziciją, nesusigroja. Galiu tik spėlioti, gal šiuo atveju bakterijos suvalgė kvapą?

Vis dėlto, serumas nėra bekvapis. Jis man kažkuo primena šlapio cemento kvapą. Nėra nemalonus, bet ir ne tas, kokio galima tikėtis pagal aprašymą. Iš esmės tai įvardinčiau kaip vienintelį niuansą, kuris gali lemti nusivylimą ir vien dėl to, jei jau pirkčiau, pirkčiau ne „Aurelia Probiotic Skincare“ serumą už daugiau kaip 50 svarų ir „techniniu“ kvapu, o to paties gamintojo gerųjų bakterijų koncentratą, skirtą naudoti pasirinktos odos priežiūros priemonės praturtinimui. Pastarasis, kaip tiesiog papildoma priemonė, bent jau neverstų tikėtis nežemiškų dalykų.

Na, o serumo poveikis iš tiesų malonus. Jis greit susigeria į odą, jos neapsunkina ir veikia kaip šioks toks katalizatorius: oda iškart tampa skaistesnė, gyvesnė, baltesnė, ima labiau švytėti, nurimsta. Lašinu po lašiuką ar du šio serumo į kremą, kurį pasirenku naudoti ryte arba vakare ir poveikiu odai „Aurelia Probiotic Skincare“ serumas nepasimeta.

Kam odai apskritai gali reikėti gerųjų bakterijų? Todėl, kad ant odos gyvena bakterijos - tiek mums naudingos, tiek nepalankios. Papildomi probiotiniai produktai padeda palaikyti tinkamą mikrobiomos balansą, o kartu sveikatą ir grožį.

„Aurelia Probiotic Skincare“ serumo „Revitalise&Glow Serum“ sudėtis, INCIAqua/Water (purified water), Aloe barbadensis extract (Aloe Vera), Bifida ferment lysate (probiotic culture), Cocoglycerides (emollient from coconut oil), Glycerin (vegetable glycerine), Lactose (probiotic bifidoculture milk extract), Lactis proteinum/Milk protein (probiotic protein), Coco-caprylate (coconut based emollient), Cetearyl glucoside (corn sugar emulsifier), Cetearyl alcohol ( vegetable based thickener), Kigelia Africana fruit extract (botanical Kigelia Africana), Hibiscus sabdariffa flower extract ( Hibiscus flower), Adansonia digitata fruit extract (Botanical Baobab), Tocopherol (Vitamin E), Citrus nobilis peel oil (Mandarin essential oil), Helianthus annuus seed oil (Sunflower oil), Jasminum officinale flower extract (Jasmine essential oil), Plumeria acutifolia flower extract (Plumeria essential oil), Polianthes tuberose flower extract (Tuberose essential oil), Xanthan gum (natural based stabiliser), Sodium stearoyl glutamate (vegetable derived emulsifier), Sodium magnesium fluorosilicate (nano) (naturally occurring mineral salts), Sodium phytate (natural origin), Glyceryl caprylate (coconut- derived emulsifier), Benzyl alcohol (preservative), Dehydroacetic acid (preservative) , Citric acid (fruit derived pH regulator), Limonene*, Linalool*, Benzyl benzoate*.
*naturally occurring in essential oil
„Aurelia“ serumas su gerosiomis bakterijomis „Naturisimo“ kainuoja 64 svarus/30 ml. Aš turiu 4 ml dydžio pakuotę, įsigytą su „Naturisimo“ grožio dėžute. Nežinau, kiek atskirai kainuotų serumo mini versija, jei ji tokia apskritai kur nors parduodama.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)