, ,

„Burt's Bees“ drėkinantis kondicionierius plaukams

23:52


Teksto nuotraukai yra maždaug 1,5 metų, o per šį laikotarpį sunaudojau net du „Burt's Bees“ drėkinančio plaukų kondicionieriaus indelius. Rodos, nėra jame nieko ypatingo, bet savo universalumu ir nepretenzingumu jis pelnė mano simpatijas ir norą pakartoti. Negarantuoju, kad nekartosiu jo ir vėl.

Amerikietiškas „Burt's Bees“ gamintojas yra visoks. Šalia rizikos „užsirauti“ ant gerokai keisto dalyko egzistuoja tikimybė pataikyti tiesiai į dešimtuką. „Burt's Bees“ buvo ankstyvųjų mano ieškojimų dalis ir pamenu, koks buvo keistas be proto riebus ir dėl to nesusigeriantis balzamas kojoms. Jaučiausi kaip reta stipriai prašovusi pro šalį ir ilgai net į tą pusę nežiūrėjau. Tačiau įmonė tobulėjo, atsirado nebrangaus, bet tikrai šaunaus makiažo linija, iš kurios šešėlių trio yra mano einamasis variantas. Taigi, duoti antrą šansą buvo verta.

„Burt's Bees“ drėkinantis kondicionierius su baobabais yra universalus sezonų prasme: jį smagu naudoti ir vasarą, ir žiemą. Jis lengvas, saldainiškai kvepia ir neapsunkina plaukų, o kaip tik suteikia jiems didesnę apimtį.

Drėkinantys kondicionieriai kartais plaukams suteikia šiokio tokio stagariškumo, tačiau „Burt's Bees“ maitinamųjų medžiagų kiekis kaip tik toks, kad atgaivintų plaukus, bet nepermaitintų jų.

Išskyrus kelias išimtis, Amerika atrodo apsėsta saldžių kvapų. Jei europiniuose aromaterapiniuose sprendimuose yra nepalyginamai mažiau popso, tai jau tik ne ten. Štai kodėl nelabai pasitikiu komentatorių liaupsėmis a la „labai labai skaniai kvepia“. Deja, bet dažnai tenka susidurti, kad buvo nepersidirbta, pigiuoju būdu užsaldinta ir išleista į rinką. „Burt's Bees“ kondicionierius džiugina tuo, kad kvapas sulaukė daugiau kūrėjų dėmesio ir savyje turi aiškų saldžių ledinukų akcentą, kuris man yra malonus. Nors kondicionierius yra nuplaunamas, tačiau kvapo atgarsiai plaukuose išsilaiko užuodžiami dar visai netrumpą laiką ir atsinaujina plaukus sudrėkinus, bet nedominuoja ir neįkyri.

Kaip ir galima nuspėti pagal pavadinimą, kondicionieriaus žvaigždė yra baobabų aliejus, nepakeičiamų riebiųjų rūgščių ir antioksidantų šaltinis.


Žadama, kad kondicionierius plaukus suminkštins, suteiks glotnumo, žvilgesnio ir palengvins iššukavimą. Dėl glotnumo, tai iškart galiu pasakyti, kad ne, nes nė vieno kondicionieriaus neperku tam, kad jis man glotnintų banguotus plaukus. Kaip tik jis toks lengvas, kad plaukus vos pašvelnina ir padeda išnarplioti raizgalus po plovimo, bet ne daugiau.

Kas yra nepatogu, kad „Burt's Bees“ tenka siųstis aplinkiniais keliais. Didžiosios Britanijos parduotuvė „Naturisimo“, kuri siunčia į visą pasaulį ir turi dalį „Burt's Bees“ asortimento, jo į Lietuvą nesiunčia. „Burt's Bees“ firminis tinklapis Didžiojoje Britanijoje irgi neatrodo turintis visus gaminius, be to, jis greičiausiai irgi pareikalautų britiško adreso.

Lieka JAV ir klausimas, ar kondicionieriaus svorio transportavimo į Lietuvą kaina yra verta ją mokėti. Vienas dalykas mokėti už šešėlių ar lūpdažio atsisiuntimą ir kas kita, kalbant apie daugiau sveriančias prekes. Tačiau faktas, kad „Burt's Bees“ kondicionierių laikas nuo laiko kartoju sako viena - man jis tikrai labai patinka.

„Burt's Bees“ kondicionieriaus „More Moisture Baobab Conditioner“ sudėtis, INCIaqua (water, eau), cetyl alcohol, brassica alcohol, cocos nucifera (coconut) oil, cetearyl alcohol, persea gratissima (avocado) oil, adansonia digitata oil, hydrolyzed jojoba protein, arginine, theobroma grandiflorum seed butter, parfum (fragrance)*, sodium polyaspartate, stearyldimoniumhydroxypropyl laurylglucosides chloride, glycerin, brassicyl isoleucinate esylate, cetrimonium bromide, guar hydroxypropyltrimonium chloride, behenyl behenate, lactic acid, sodium chloride, leuconostoc ferment filtrate, potassium sorbate, phenoxyethanol, limonene, linalool.
*natural fragrance

,„Burt's Bees“ drėkinančio kondicionieriaus kaina - 8,99 JAV dolerio/295 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)