, ,

Tarsi deimantinis „Pulpe de vie“ veido serumas

13:13


Apie prancūzišką prekės ženklą „Pulpe de vie“ rašiau jau du kartus. Vasarai labai tinkama šio gamintojo detoksikuojanti  želė su melionų vandeniu veidui ir cukruotas veido šveitiklis su greipfrutais. Turiu pastebėti, kad gamintojas pasižymi geru humoro jausmu, su kiviais pagamintą veido serumą papildęs žėručiu ir ant etiketės užrašęs „Like a diamont“, kitaip tariant - tarsi deimantas.

Šį lengvą, smagų, linksmos geltonai oranžinės spalvos serumą naudojau šaltuoju metų laiku, kai be galo trūksta visko, kas šviežia, kvepia. Serumas labai lengvas, kupinas vitamino C. Tiesa, jei nematyčiau etiketės ir tektų spręsti pagal kvapą, sakyčiau, kad jame dominuoja arba greipfrutai, arba kokie nors egzotiškesni citrusiniai vaisiai, nes serumo kvapas yra citrusinis su trupučiu malonaus kartumo.

Apskritai, natūralių ir ekologiškų kosmetikos priemonių rinkoje pastebiu vis daugiau švytinčių ir žėrinčių gaminių. Ši tendencija neaplenkė ir „Pulpe de vie“, kuris liko ištikimas prieinamai kainai, tad tikrų deimantų sudėtyje nėra. Serumui švytėjimą suteikia žėrutis, kuris buteliuke atrodo gana tirštai, tačiau kad ir kaip atidžiai švytinčių pėdsakų beieškotume ant veido - ant jo nesimato nieko.

Odos tonusą gerinantis ir skaistinantis serumas pirmiausiai atlieka drėkiklio funkciją. Kiviai laikomi vitamino C šaltiniu ir padidina odos gyvybingumą, slyva taip pat prisideda su vitaminų A, C ir E kraičiu. Kiti esminiai ingredientai yra damaskinių rožių ir hamamelių vanduo bei odą stangrinantis kofeinas.

Savo ruožtu dar išskirčiau tai, kad serumo sudėtyje yra gaivinančios beržų sulos, skaistinančio agurkų ekstrakto, šaltalankių sulčių, morkų šaknų ekstrakto. 

Akivaizdu, kad nepagailėta nieko, ko turėta. Atitinkamai ir sudėtinės dalys yra įvairios bei labai skirtingos, tačiau stebuklingu būdu susijungia į žvalinantį citrusinį kokteilį odai. Labai patiko šis kokteilis ir buvo su didžiausiu malonumu sunaudotas. Net nepasakyčiau, dėl ko - ar nulėmė geras poveikis odai, ar labiau tas vežantis kvapas.

„Pulpe de vie“ Like a diamond Serum Lumière sudėtis, INCIAqua (Water), Actinidia Chinensis Fruit Water*, Glycerin, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water*, Rosa Damascena Flower Water*, Betula Alba Juice*, Prunus Domestica Seed Oil*, Glyceryl Caprylate, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract*, Hippophae Rhamnoides Fruit Juice*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil*, Buddleja Davidii Leaf Extract*, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Extract*, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Xanthan Gum, Sodium Levulinate, Parfum (Fragrance), Gluconolactone, Silica, Polyglyceryl-4 Caprate, Caffeine, Sodium Anisate, Mica, Titanium Dioxide, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Phytic Acid, Arginine, Biosaccharide Gum-1, Citric Acid, Illite, Limonene, Citral, Linalool, Geraniol, Citronellol
* Ekologiškos sudedamosios dalys.


„Pulpe de vie“ serumą įsigyti galima Prancūzijos „Mondebio“ parduotuvėje, jo kaina - 12,90 euro/30 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)