, , ,

Uogiškas „Madara“ lūpų balzamas „Plum Plum“

10:14

Ilgą laiką buvau užmetusi lūpų balzamus ir jų visai nenaudojau, nes tiesiog nejaučiau poreikio. Bet pavasarį sulaukusi masinės nuolaidų akcijos kaimyninės Latvijos „Madara“ puslapyje, lūpų balzamą „Plum Plum“ įsimečiau vardan nemokamo siuntimo, o dabar jis nuolat gyvena arba mano kišenėje, arba rankinėje.

„Madara“ turi du tokio tipo lūpų balzamus tūbelėse - „Plum Plum“ ir „Hemp Hemp“. Pirmasis, slyvų, yra jauninantis, kvepiantis slyvomis, raudonosiomis uogomis, su lengvu vanilės ir marcipanų prieskoniu. Paprastai tariant, tai saldžiai uogiškai kvepiantis lengvas lūpų balzamas. 

Antrojo, lūpas kondicionuojančio kanapių balzamo nesirinkau būtent dėl kvapo, kuris apibūdinamas kaip lengvas žalumos, citrusų, su riešutinėmis kanapių užuominomis. Tai va, tiesiog esu alergiška riešutams ir visai nenoriu nuolat jausti panosėje jų kvapo.

Kuo dar, sprendžiant pagal nuotraukas, akivaizdžiai skiriasi balzamai, tai slyvinis yra labai švelnios, ant lūpų ištirpstančios rausvos spalvos, o kanapių balzamas yra balkšvas.

Mano balzamo „Plum Plum“ sudėtyje yra simondsijų, sviestmedžių ir, žinoma, slyvų aliejų, propolio, šaltalankių, ramunėlių ir medetkų ekstraktų.

Nesu balzamų tūbelėse mėgėja, nes pirmiausiai, nesimato, kiek išnaudota, ir kiek likę. Antgalis dažnai išsiterlioja turiniu, o pati tūbelė nuo nuolatinio spaudinėjimo nusitrina, pasidaro negraži. Nežinau, kaip Madara“ išsprendė šituos klausimus, tačiau balzamas nei bėga, nei terliojasi, o ir pati tūbelė atrodo labai kokybiška, galbūt ją gelbsti dar ir minimalizmas, nes nėra jokių blizgančių juostų ir panašių dalykų, kurie galėtų nusitrinti.

Pats balzamas yra labai malonus, lengvai pasiskirsto ant lūpų, jas suminkština, pamaitina ir sudrėkina. Be to, labai maloniai kvepia, kvapas nėra saldus iki negalėjimo, o iš pojūčių zonos tolygiai sklaidosi kartu su balzamo nuvalgymo lygiu.

Net ir labai norėdama, negaliu šiam balzamui sugalvoti bent vieno minuso, o patyrė jis tikrai karštą vasarą. Gal tik kaina galėtų būti mažesnė, nes beveik 10 eurų už balzamą yra pakankamai daug.

„Madara“ lūpų balzamo „Plum Plum“ sudėtis, INCIRicinus Communis (Castor) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cera Alba, Sorbitan Olivate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit Butter, Aroma, Prunus Domestica (Plum) Seed Oil, Tocopherol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Propolis Extract, Hippophae Rhamnoides (Sea-buckthorn) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Camomile) Flower Extract, Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract, Stevia Extract, CI 77491 (Iron oxide), Limonene, Linalool, Citral, Geraniol.

Balzamas pirktas „Madara“ puslapyje, jo kaina 9,5 euro/15 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)