,

Elementariu pleistru prieš raukšles. Pigioji alternatyva

11:53


Pernai balandį tinklaraštyje rašiau apie specialius pleistrus nuo raukšlių „Frownies“, kuriuos pirkau iš „Iherb“. Į pašto vokų kraščiukus panašūs pleistrai tikrai įdomus variantas, skirtas atpalaiduoti raumenis ir odą, bet pakalbėkim apie pigųjį: ar pavyktų „prasisukti“ su paprasčiausiais karpomais pleistriukais iš vaistinės?

Vertindama „Frownies“ panorėjau kiek minkštesnio tokių pleistriukų varianto, tad „pleistrus elementorus“ pasirodė kaip tik. Pasirinkau kiek įmanoma labiau kvėpuojantį ir švelnų, pusiau popierinį variantą. Tikrai nekietą. Užsiklijavau prie išorinių akių kampučių ir nuėjau miegoti.

Atsikeliu tądien iš ryto ir kai sugrįžtu į sąmoningą būseną, kur pradeda mintys dėliotis, kas buvo vakar, ar neturiu staigiai keltis ir kur nors skubėti, prisimenu, kad gi tuos pleistriukus užsiklijavau iš vakaro. Perbraukiu per smilkinius, o ant vieno jų - griovyyyys!!! 

Koks košmaras.... Per naktį išmiegojau tokią gilią raukšlę, kad net bėgau vonioj į veidrodį žiurėti. Jei man anų pleistriukų kažkiek įsispaudę kraščiukai kliuvo, tai vat čia buvo tikrasis siaubas, kurį teko trinti, masažuoti ir visaip kaip bandyti atpalaiduoti. Ir dar nepasidavė jis man bent pusę dienos.

Pagal rezultatą buvo aišku, kad akivaizdžiai ilgai miegojau ant vieno šono, sugebėjau kažkaip sustumti tą smilkinį, o minkštas popierinis pleistriukas tokios jėgos neatlaikė ir pasidavė. Jei jo nebūčiau užklijavusi, tokio gilaus išmiegoto griovio nebūtų nutikę, nes pleistras užsifiksavo būtent tokioje padėtyje ir neleido odai atslūgti net ir tada, kai apsisukdavau ant kito šono ar ant nugaros.

Prieš darant tokius ekeperimentus patariu įsivertinti, kokie yra jūsų miegojimo įpročiai. Jei mėgstate miegoti gulėdami ant šonų, tikriausiai net nelabai svarbu, ar miegate ant minkštos, ar ant kietos pagalvės (mano pastaroji) - vienas judesys ir jo pagalba atrasta patogi poza gali padovanoti laikiną raukšlę ar raukšles.

Vis dėlto, nenurašyčiau aš šių paprastų pleistriukų. Jei kartais pabūname su žalia ar juoda veido kauke, tai ir pleistriukai pravers. Natūralu, kad emocijas reiškiame ir per mimikas, o jeigu laiką leidžiame namie, vienos, tai ir su raumenų atpalaidavimu galime padirbėti. Tačiau miegoti su jais nerekomenduoju.

Pleistriukų galima įsigyti bet kurioje vaistinėje. Tik naudokite atsargiai ir atsakingai!

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)