, ,

„Alima Pure“ tušas, suteikiantis natūralų efektą

13:24


Esu didelė natūralaus mineralinio „Alima Pure“ makiažo priemonių gerbėja. Ko visada turiu, tai „Alima“ birią pudrą veidui, birų maskuoklį ir birius šešėlius. Blakstienų tušas šio gamintojo asortimente atsirado tada, kai po labiau ir mažiau sėkmingų eksperimentų su kitais tušais nebuvau nusiteikusi dar vienam bandymui. Juo labiau, kad ir trumpi plastikiniai šio tušo šepetėlio šereliai neįpūtė drąsos.

Natūralų efektą suteikiantis „Alima“ tušas atkeliavo kartu su „Naturisimo“ balandžio mėnesio dėžute „Earth Day Discovery Box“. Dabar blaškausi tarp didelės meilės jam ir kelių nesusipratimų :D 

Išvakarėse peržiūrėjusi keletą įrašu Youtube, kad žinočiau, kaip su tokiu pagaliukišku šepetėliu dažytis, ryte ėmiausi darbo. Nors „Alima“ tušo šereliai nėra mikroskopiniai, bet neįgudusiai rankai ir jie tapo iššūkiu. Rezultatas - dvigubai labiau ištepti vokai, palyginti su įprastu tušu, turinčiu didesnį šepetėlį, bet tą tikrai gali ištaisyti nuolatinis praktikavimasis.

Blakstienų vaizdas - labai natūralus. Tušas jas pajuodina, paryškina ir vos pailgina. Ne, „Alima“ tušas ant blakstienų neprikraus masės ir nesuteiks lėliško vaizdo, tą reikia turėti omenyje. Kadangi vertinu tik pradėjusi jį naudoti, yra tikimybė, kad su laiku sutirštės ir vaizdo duos daugiau.

Na ir dar vienas dalykas. To nepavyko padaryti nė su vienu kitu turėtu tušu, užtat pavyko su „Alima“ - panaudojus vos kelias dienas užsukimo vietoje įlūžo tušo dangtelis, todėl gali būti, kad jis man sutirštės net greičiau nei galėtų.

Atsižvelgiant į pandemines aktualijas, matyt reikia pradėti vertinti, kaip makiažo priemonės atsispaudžia veido kaukės viduje ir ar palieka ant jos pėdsakų, taip pat, kaip pavyksta „užkvėpuoti“ ir prišildyti viršutinę veido dalį ir, svarbiausia, akis. Sakyčiau, kad minimaliai. „Alima“ tušas išsilaikė vietoje spėraus pasivaikščiojimo su kauke ir saulės akiniais metu, gal kiek patirpo išoriniuose kampuose, bet tikrai labai labai mažai.

Dabar kodėl vis dėlto mane ištiko meilė jam. Dėl draugiškumo akims, kurios yra be galo jautrios ir menkiausia tušo kruopelė jį valant/plaunant, ar šiaip dieną netyčia nubyrėjusi, kelia didelį diskomfortą - graužia, sukelia niežėjimą ir pan. Su „Alima“ tušu to nėra ir man tai didžiulis atradimas bei pliusas jam už tai. Be to, kad blakstienos juo padengus vis tiek jaučiasi kaip nuogos gerąja prasme ir neapkrautos.

Tikrai sunaudosiu, nes iki šiol tokiu pat keliu pas mane atsiradęs nuostabus „Inika“ tušas jau eina į pabaigą. Tačiau jei „Alima“ pagamintų apimties suteikiantį tušo variantą, stovėčiau jo laukdama virtualioje eilėje :)

„Alima Pure Natural Definition Mascara“ sudėtis, INCIAqua, Hydrolyzed Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Esters, Lanolin Oil, Stearic Acid, Cera Alba (Beeswax), Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Sodium Carboxyethylsilanetriol, Cetyl Alcohol, Zea Mays (Corn) Propanediol, Sodium Hydroxide, Acrylates/Octylacrymide Copolymer, Ozokerite Wax, Glycerin, Panthenol (Provitamin B5), Biotinoyl Tripeptide-1, Copernicia Cerifera (Carnuaba) Wax, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Undecylenate [+/- CI 77499 (Iron Oxide-Black)].

Tušo kaina yra 20 svarų/8g, o gamintojos puslapyje JAV - 22 JAV doleriai.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)