, , ,

„Burt's Bees“ akių šešėliai [1505 Shimmering Nudes]

13:19


Gerų žodžių nepagailėjau amerikietiškam „Burt's Bees“ makiažo pagrindui, laikas jų atseikėti ir to paties prekės ženklo akių šešėliams. Spalvų trio „1505 Shimmering Nudes“ iš „Burt's Bees“ turiu jau antrą pakuotę. Nors viena, pati tamsiausia spalva yra iš esmės visiškai nepanaudojama, užtat kitos dvi tokios universalios ir einamos, kad gali būti, jog prireiks ir trečios pakuotės.

Neutralios žemės spalvos yra mano mėgstamiausias pasirinkimas kasdieniniam makiažui. „Burt's Bees“ turi dar ir kitą privalumą - tai gerų sudėčių nebrangi kosmetika, kuriai neišleidi daug pinigų. Ko norėtųsi, kad šio JAV prekės ženklo partneriai Europoje siūlytų platesnį asortimentą ir šešėlių ar plaukų kondicionieriaus netektų ypatingai medžioti už Atlanto.

Kaip šie šešėliai atrodo ant odos - galite peržvelgti Feisbuke ir Instagrame. Man buvo keisčiausia ir sunkiai suprantama, kad iš esmės giriamos dvi iš trijų šių šešėlių spalvų - šviesiausios. Bet teisybė, ne melas, kad ta tamsiausia ruda, visiškai be perlamutro spalva ant odos tikrai pranyksta. Todėl iš esmės ji ir lieka minimaliai paliesta, kai kitos dvi būna jau išgremžtos iki paskutinio trupinėlio.

Kuo man patinka ši paletė, tai pirmiausiai tuo, kad yra universali tiek spalvomis, tiek naudojimu. Pati šviesiausia spalva iššviesina vidinį akies kampą, voką, po antakiu. Manau, kad gali būti panaudota ir kaip highlighter'is, jei po ranka daugiau nieko nėra. Vidurinė spalva vos patamsina išorinį akies voko kampą. Tik su šituo nereikia persistengti, nes kartu su spalva sluoksniuojasi ir intensyvėja perlamutras, kurio prigimtis yra suteikti šviesų, švytintį efektą. Sunkiausiai galiu paaiškinti tamsiausios paletės spalvos paradoksą, nebent tuo, kad ji tikrai yra silpnai pigmentuota ir jos beveik nesimato.

Ryškaus vaizdo selfiui su šiais šešėliais gal ir nesigaus sukurti, bet kasdieniam, paprastam makiažui jie labai tinka.

„Burt's Bees“ šešėlių trio „1505 Shimmering Nudes“ sudėtis, INCI: Mica, Squalane, Silica, Lauroyl lysine, Zinc Stearate, Glyceryl Caprylate, Bambusa Arundinacea Stem Extract*, Mel [Honey], Jojoba Esters, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopherol, Maltodextrin, Glycine Soja (Soybean) Oil, Glyceryl Undecylenate, Stearoyl Glutamic Acid, Linoleic Acid, Linolenic Acid. May contain [+/-]: CI 77891 [Titanium Dioxide], CI 77491•CI 77492•CI 77499 [Iron Oxides], CI 77861 [Tin Oxide] *Bamboo/Bambou  

Siunčiausi iš JAV, kur šešėlių kaina be nuolaidų yra 12,99 JAV dolerio.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)