, ,

„Captain Blankenship“ undinėlės aliejus plaukams

13:13

Kosmetika „Captain Blankenship“ sukurta JAV, mažoje įmonėje. Įmonės įkūrėja ir kapitonė Jana Blankenship užaugo mažame miestelyje šalia vandenyno ir savo kosmetikos linijose plaukams, odai ir kūnui bei produktų pavadinimuose išlaiko jūrinę tematiką.

Nežinau, kodėl įsivaizdavau, kad „Captain Blankenship Mermaid Hair Oil“ bus su spindesiu, gal todėl, kad mačiau du spindinčius mini purškiklių variantus. Todėl atsidariusi undinėlės aliejaus miniuką iš „Naturisimo“ dėžutės SUMMER VIBES DISCOVERY BOX gerokai nustebau pamačiusi lengvai panaudojamą aliejuką, o ne „išeiginį“ aliejų su žėručiu.

Atrodo, na kas gali nustebinti, juk aliejų mišinių sukurta tiek daug. Bet vis dėlto. Aliejų mišinys yra ganėtinai lengvas, netirštas ir nelipnus - viena pagrindinių savybių, kurios svarbios geram plaukų aliejui. Tarp delnų aliejus pasiskirsto labai plonu sluoksniu ir tepami plaukai aliejumi taip pat pasidengia lengvai, neapsivelia ir nesusiriebaluoja. Tai toks aliejus, kurio kiekį labai gerai atitaikius, galima nebijoti tepti ant plaukų net ir nesiruošiant pasilikti namuose.

Papildomi komplimentai keliauja kvapui. Jis nesmūgiuoja į nosį stipriu jūros brizu, užmušdamas visus kitus pojūčius, ne. Labai gerai subalansuotas gaivus ir vos vėsinantis kvapas, su lengva vaisių nata. Negaliu ginčytis, aliejus tikrai atitinka gamintojo šūkį „Paplūdimio plaukai be paplūdimio“ ir veikimu, ir pajūrio aromatu.

Į „Captain Blankenship Mermaid Hair Oil“ sudėtį įeina argano, kukui, simondsijų, saulėgrąžų aliejai ir saldžiųjų apelsinų, sibirinių kėnių, rozmarinų bei atlasinių kedrų eteriniai aliejai.


„Captain Blankenship Mermaid Hair Oil“ sudėtis, INCIArgania Spinsosa (Argan) Oil,* Aleurites Moluccana (Kukui) Nut Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil,* Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil,* Citrus Sinensis (Sweet Orange) Oil,* Abies Sibirica (Fir) Needle Oil,* Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Oil,*Cedrus Atlantica (Cedarwood) Oil.*

*certified organic ingredients

Didžiojoje Britanijoje „Naturisimo“ prekiauja tik „Captain Blankenship“ plaukų kosmetika ir čia visas dydis „Mermaid Hair Oil“ aliejaus kainuoja 34 svarus/30 ml. Gamintojo puslapis ir visas asortimentas yra čia.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)