, ,

„Scentered“ pieštukinis aromaterapinis balzamas „Escape“

14:01


Po ypač karštos tropinių orų savaitės su keliomis audromis sekmadienis apniukęs ir vėsesnis. Į šiltus, saulėtus ir egzotiškus kraštus galėtų nukelti „Scentered“ pieštukinis aromaterapinis balzamas „Escape“, pasižymintis Rytų įkvėptu prabangiu bei egzotišku kvapu.


 „Scentered“ balzamai nėra limonadiniai pasižaidimai vaikams. Tai malonios, turtingos, gerai apgalvotos ir subrandintos kvapų formulės. Bet jei ne „Naturisimo“ grožio dėžutė SUMMER VIBES DISCOVERY BOX, būtent „Escape“ kvapo varianto tikriausiai prisibijočiau dėl sudėtyje esančio ūdo (angl. Oud). Tai auksui prilyginama ir parfumerijoje ypač geidžiama substancija. „Kvapų namai“ kažkada labai seniai, dar su Laime Kiškūne turėjo berods ūdo hidrolatą ir tai buvo vienas keisčiausių mano uostytų dalykų, kurio nebūdama kvapų gurmane gryno ant odos nešioti nenorėjau.


 Labai įdomiai ūdas gimsta. Sąlyginai nedidelę dalį agarmedžių pažeidžia infekcija - specifinis grybelis. Medis nuo jo ginasi išskirdamas specifinę dervą. Tik iš tokių medžių ir išgaunamas ūdas, kurio kvapas apibūdinamas kaip medienos, animalistinis, šiltas, saldus ir rūgštus. Be to, jo rinkoje apstu ir sintetinio, nes sergančių medžių sąlyginai mažai, o norinčių ūdu kvėpintis - apstu visame pasaulyje. Su ūdu panašiai kaip su auksu arba deimantais. Nors neišgyventume būtent be vandens, norime to, kas yra retenybė.


 Be ūdo „Scentered“ balzamo bazę dar sudaro sandalmedis ir kedras, frankincensas, gintaras, vanilė ir pačiulis, širdį - rožė, na o viršutines natas valdo beržas, gvazdikėliai bei cinamonas.


 Nesu mėgėja tirštų, sodrių rytietiškų kvapų, kurie tarsi sunkus baldakimas spaudžia galvą visą dieną, o jei nenusivalo ir nenusiplauna nuo odos ar plaukų, kankynė prasitęsia dar ir visai nakčiai. Bet „Escape“ yra visiškai ne toks. Tai pakankamai subtilus ir malonus kvapas, rytietišką stilių perduodantis ne savo stiprumu, o labai lengvais, grakščiais štrichais.


 Kiek esu bandžiusi „Scentered“ kvapų, visi jie nuostabūs.


„Scentered“ balzamo „Escape“ sudėtis, INCICoco-caprylate/Caprate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Cera, Butyrospermum Parkii (Shea) butter, Parfum (Fragrance)**, Copernicia Cerifera (Carnauba) cera, Cera Alba (Beeswax), Moringa Oil/Hydrogenated Moringa oil esters, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) seed oil, Limonene, Geraniol, Eugenol, Linalool, Citral, Cinnamal, Farnesol, Citronellol.

**100% natural essential oil blen

„Scentered“ balzamą „Escape“ galima įsigyti „Naturisimo“, viso dydžio pakuotės kaina yra 14,50 svaro/5 g.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)