, , , ,

„Avril“ prausiklis ir dušo želė vyrams viename

00:59


Kažkam bus naujiena, kažkam ne, bet kruopščiai išsimaudyti reikia ne tik po baseino, bet ir prieš jį. Po plaukiojimo maudytis apskritai kaip ir savaime suprantama, nes norisi atsikratyti chloro. Prieš - ne ką mažiau svarbu dėl higienos, nes taip pašalinamas prakaitas, nešvarumai, galų gale, juk prieš tai tikriausiai nubėgate bent pasysioti ir ne jūs viena ar vienas, taip kad ir šių likučių ant kūno (kaip ir prakaito, makiažo) vardan bendros higienos neturėtų likti. Taip kad jei baseinas stipriai trenkia chloru, dar nereiškia, kad baseine yra per daug chemijos, greičiau tai, kad jo naudotojai yra nevalos. Kas netiki, plačiau galit pasiskaityti čia.

Ilgą laiką į baseiną nešiojausi dušo želę bei šampūną plaukams atskirai, bet labai norėjau optimizuotis iki vieno buteliuko ir susipaprastinau su vyrams skirtu „Avril“ prausikliu - šampūnu ir dušo žele viename. Taip patogu!

Užrašas „men“ prancūziškai ar „man“ angliškai kaip ir leidžia numanyti, kad viduje gali būti aštraus „vyriško“ kvapo priemonė. Paprastai taip, bet ne šituo atveju. Kvapas nuosaikus ir švelnus, galėtų naudoti ir vaikai. Žinoma, to iš anksto numanyti negalėjau ir pirkau net ne sau, bet su koronaviruso pandemija baigėsi visi skraidymai ir važinėjimai, todėl pagailėjusi, kad tūbelė tiesiog stovi sandėliuke, pasiėmiau ją išbandyti pati - bent jau kaip dušo želę.

„Avril“ prausiklis prieš ir po baseino man pasiteisino tuo, kad jis yra labiau, giliau prausiantis nei plaukus įprastomis kasdieninėmis sąlygomis tausojantys šampūnais. Chloru ir kita baseino chemija po treniruotės padengti plaukai lengvai nepasiduodavo, lėtai įsiputodavo ir faktas, kad įprasto šampūno reikėdavo daugiau. O jei pamiršdavau pasipildyti želės buteliuką, tai dar ir gaila būdavo naudoti gerą plaukų šampūną kūnui.

Negaliu pasakyti, kad „Avril“ prausiklis nėra švelnus odai ir plaukams, nesubalansuotas ir dėl to aršus. Ne. Bet su baseino vandens likučiais jis susidoroja puikiai, gerai išplauna ir plaukus, ir odą. Plaukai po to nebūna nei sukritę, nei prisiploję. Juo prausiu ir veidą, ir kūną. Žodžiu, pajudinusi sandėliuką nusipirkau dar du „Avril“ prausiklius atsargai.

Prausiklio sudėtis yra minimalistinė. Joje yra putojimą sukeliančių medžiagų, alavijo, glicerino, sojų aliejaus, pH neutralus. Įprastos mano maudynių rutinos namuose prausiklis nepakeitė, bet netikėtai ėmė ir išsprendė baseino galvosūkį.

„Avril Men 3 in 1 Shover Shampoo“ prausiklio sudėtis, INCIAqua (Water), Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Spiraea ulmaria flower water [1], Glycerin, Sodium Chloride, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice Powder [1], Fagus Sylvatica Bud Extract [1], Glyceryl Oleate, Coco Glucoside, Perfume (Fragrance), Benzyl Alcohol, Tocopherol, Glycine Soja (Soybean) Oil, Citric Acid, Coconut Alcohol, Sodium Sulfate, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Limonene.
1. from controlled organic agriculture

Prausiklį pirkau „Ecco Verde“, kur jis kainuoja 6,99 euro/250 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)