, ,

Lengvas drėkinantis „Absolution“ serumas su Alpių žolele

17:15


Rafinuotas ir subtilus prancūziškas prekės ženklas „Absolution“ išsiskiria gerąja prasme: gerai apgalvotomis formulėmis, malonia priemonių tekstūra, subalansuotais kvapais. Kiek esu bandžiusi „Absolution“ kosmetikos, ji yra arba maloniai bekvapė, arba kvepia karčiavaisiu citrinmedžiu, dar vadinamu neroliu.

Šis drėkinantis ir antioksidacinis serumas „Absolution Le serum anti soif antioxidant“ yra lengvas ir yra iš esmės bekvapis. Bet bekvapis ne ta prasme, kad ką sudėjau, kaip viskas susimaišė, taip ir liko. Serumo sudėtyje yra ir verbeninių šeimai priklausančios citrininės aloyzijos, ir šalavijų hidrolatų, ir įvairiausių eterinių aliejų - nuo šaltmėčių iki arbatmedžio ir citrusinių, bet jų dėta sąlyginai nedaug. Norint užuosti švelnų gėlinį kvapą reikia pasistengti.

Serumas yra lengvos, truputį gelinės, bet labiau „bėgančios“ konsistencijos. Taupus ir ekonomiškas, veidui padengti užtenka nedidelio kiekio. Patinka tai, kaip jis elgiasi ant odos: pasidengia plonu sluoksneliu, greitai įsigeria ir, o tai svarbiausia, suteikia odai komforto jausmą. Labiausiai tinkamas karštuoju metu, kai odą norisi „pagirdyti“, bet lygiai taip pat smagiai naudojasi kaip apatinis, pats lengviausias sluoksnis šaltojo sezono metu.

Serume dalyvauja Alpių augaliukas kalpokė (Scutellaria), kuris pasižymi maitinamosiomis, priešuždegiminėmis, raminančiomis ir antioksidacinėmis savybėmis. Flavonoidų gausa pasižymintis šeivamedžio žiedų ekstraktas ramina ir skatina mikrocirkuliaciją, o tai odai suteikia skaistumo ir gaivumo. Mėlynių sėklų aliejuje daug Omega 3 ir 6 rūgščių, jis padeda odai atsikurti, maitina ją. Alavijas intensyviai maitina odą, šalavijų hidrolatas suteikia matinį efektą. Neapsieita ir be susintetinto drėkinančio komponento Fucocert.

Vienintelis dalykas, kuri iš tikrųjų glumina, yra į aprašymą įdėtas teiginys „oil free“. Serume yra dygminų, kanapių, lazdynų riešutų aliejų. Sutinku, kad savo tekstūra šis serumas nepanašus į maitinančias ar riebinančias odą priemones ir aliejai atlieka tik minimalią, bet labai reikalingą minkštinimo funkciją. Vis dėlto, lengvų aliejų sudėtyje yra ir reikia tai turėti omenyje.

Nuostabus. Jei norisi lengvo ir kaina ok - tikrai vertas dėmesio.

„Absolution Le serum anti-soif antioxidant“ serumo sudėtis, INCI: Aqua (Water), Mentha Viridis Extract*, Salvia Officinalis (Sage) Water*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin, Alcohol**, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil*, Lippia Citriodora Flower Water*, Cannabis Sativa Seed Oil*, Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil*, Sclerotium Gum, Benzyl Alcohol, Oryza Sativa (Rice) Hull Powder, Levulinic Acid, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, SOdium Levulinate, Sambucus Nigra Flower Extract*, Citrus Limon Peel Oil*, Magnesium PCA, Zinc PCA, Saccharum Officinarium (Sugar Cane) Extract, Sodium Hydroxide, Litsea Cubeba Fruit Oil*, Dehydroacetic Acid, Biosaccharide Gum-1, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Echinacea Purpurea Extract*, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil*, Thymus Zygis Flower Oil*, Scutellaria Alpina Flower/Leaf/Stem Extract*, Tocopherol, Viola Tricolor Extract*, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Glyceryl Caprylate, Sodium Anisate, Citric Acid, Pelargonium Graveolens Flower Oil*, Piper Nigrum Fruit Oil*, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Mica, Mimosa Tenuiflora Bark Extract, CI 77491 (Iron Oxides), Tremella Fuciformis Polysaccharide, Limonene**, Citral**, Linalool**, Citronellol**, Geraniol**.

* Organically grown ingredients; ** made using organic ingredients.

Serumą galima įsigyti „Naturisimo“ parduotuvėje už 30 svarų/50 ml viso dydžio pakuotę, arba už 9 svarus/15 ml jo mini variantą.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)