, , , ,

„Madara“ ampulės veidui su kolagenu ir hialuronu

13:14


Latvijos „Madara“ ampulėse supakuotos kosmetikos priemonės pakylėjo dar vienu laipteliu aukštyn. Tokios modernios mini pakuotės, kuriose priemonės turėtų pakakti vienam kartui, išlaiko šviežumą ir paprastai yra koncentruotos tiek, kad naudotojas pajustų tikrai greitą efektą. 10 „Madara Hyaluronic Collagen Booster Ampoules“ veidui skirtų kolageno ir hialurono ampulių pakuotė yra skirta dešimčiai dienų, bet žinot ką? Iš tikrųjų tai yra maždaug 40 dienų kursas.

„Madara“ kolageno ampulių pakuotė buvo įtraukta į „Naturisimo“ birželio grožio atradimų dėžutę SKIN SAVIOURS DISCOVERY BOX. Pripažinsiu, mane stebino faktas, jog parduotuvė dar kurį laiką reklamavo šitą dėžutę, nes ji tarsi senais gerais laikais nusipelnė būti išgraibstyta tą pačią dieną.

Gamintojos vertinimu, viena ampulė skirta viena dienai ir netgi vienam tepimui: vakare, ant viršaus panaudojant drėkiklį. 3 mililitrų yra tikrai daug, man vienos ampulės užtenka net keturiems kartams, vadinasi, visą pakuotę naudosiu mažiausiai 40 dienų! Ir ne todėl, kad kažkaip ypatingai gailiu ir taupau, o todėl, kad veidui ir kaklui padengti ketvirtadalio ampulės yra per akis.

Kolageno ir hialurono koncentrato tekstūra ir spalva yra tokia, kaip nuotraukoje: tirštai rausva. Kvapas lengvas ir malonus, kvepališkas ir nepririškas prie jokios konkrečios augalinės substancijos. Koncentrato sudėtyje nėra aliejų, bet nepaisant to, jis suteikia odai komforto jausmą. Ji nedžiūsta, nesusiformuoja jokia trapi plėvelė, viskas iškart puikiai susigeria. Nors rekomenduojama ant viršaus tepti drėkiklį, sakyčiau, kad tik jei odai individualiai jo reikia. Karštomis dienomis, kai net naktimis pernelyg neatvėsta, man pakanka kelių lašelių iš ampulės ir nereikia nieko daugiau.

Odai labai patiko. Koncentratas ją gerai sudrėkina ir per naktį padaro regimai putlesne. Labai gerai tinka, jei oda išsausėjusi, dehidratavusi, nes tarsi padeda jai susibalansuoti ir užsipildyti iš vidaus, nebelieka sausesnių zonų. Ir taip, šių ampulių poveikis yra kaip serumo. Ypač turėtų patikti lengvų veido priemonių gerbėjams bei nemėgstantiems aliejų. Man  kilo klausimas, kur sudėtyje yra kolagenas, bet remiantis aprašymu jo gamybą odoje stimuliuoja hialurono rūgštis.

Vertos dėmesio ampulės - „Madara“ ir vėl sugebėjo smarkiai nustebinti.

„Madara Hyaluronic Collagen Booster Ampoules“ ampulių sudėtis, INCI: Aqua, Glycerin, Isoamyl Laurate, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Sodium levulinate, Lysolecithin, Sclerotium Gum, Xylitol, Aroma, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium anisate, Cellulose, Pullulan, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Lactic Acid, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Tocopherol, CI 77491 (Iron oxide).

Gamintojos puslapyje šios ampulės kainuoja 29,90 euro/10x3 ml. „Naturisimo“ puslapyje - 29,90 svaro. Jas galima nusipirkti vietoje, „Livinn“ už 29,90 euro.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)