, ,

„The Organic Pharmacy“ drėkinanti kaukė su jazminais ir medumi

01:41


„The Organic Pharmacy“ gaminamos veido, kūno, makiažo bei kitos kosmetikos priemonės neabejotinai keliautų į premium lentyną. Sudėtys švarios, nemažą dalį jose sudaro ekologiškos medžiagos. Na tikrai, kas galėtų būti ne taip? Labai norėjau būtent šios „The Organic Pharmacy Honey & Jasmine Mask“ kaukės iš „Naturisimo“ birželio mėnesio dėžutės SKIN SAVIOURS DISCOVERY BOX, bet pabandžius kaukė man nepatiko.

Esu skaičiusi apie šią kaukę gerų, tikriausiai nupirktų atsiliepimų, ir atitinkamai pernelyg užsikėliau lūkesčius. Kas mane joje trikdo, tai du dalykai. Pirmasis, kad visą tepamą odos plotą apvelianti nesusigerianti vaškinė konsistencija ir antrasis, tai etiketės neatitinkantis kvapas.

Kai blogo Facebook puslapyje perskaičiau nekokį atsiliepimą apie šią kaukę, lūkesčių kartelė smuko beveik iki plintuso, todėl vakare greituoju būdu ją ir išbandžiau.

Tądien buvau su makiažu. Šis niuansas svarbus, nes jam nuvalyti pirmiausiai panaudojau aliejų ir veidą pirmą kartą nuprausiau švelniu prausikliu. Užtepiau kaukę ir tai buvo visiškas vaškas. Nuotraukoms ją tepliojant ant rankos atrodė, kad kažkiek geriasi, bet jei ir dingsta kaukės baltumas, vaškas niekur neišgaruoja. Palaikiusi kaukę ją nuploviau vandeniu, bet veidas liko apsinešęs, todėl antrą kartą panaudojau prausiklį, kurį muilavau gerokai kruopščiau, negu reikėjo pašalinti aliejui. To užteko, bet kaip ten bebūtų, po drėkinančios kaukės plauti veidą? Ką? Be to, manau, kad mane nuo trečio prausiklio karto būtent ir išgelbėjo aliejus, kuriame šiaip vaškas daugiau ar mažiau tirpsta. Jei aliejaus nebūčiau naudojusi, esu tikra, kad būčiau turėjusi veidą muiluoti papildomai dar kartą.

Išvada - ši kaukė tikrai netinka vasarai ir karštam orui. Ji yra sunki, gerai prilimpa ir sunkiai nusiplauna. Bet gal visai verta ją palikti ramybėje iki rudens ar žiemos, kai drėkiklių per daug nebūna.

Dabar apie kvapą. Jei ant tūbelės užrašyta „jazminai“, tai ir duokit, po galais, mums jazminus! Taip, kvapas buvo ne jazminų, bet gėliškai saldus, net klampus. Panašiai kaip kad kas būtų užmetęs skarą, prisigėrusią kvapų rytietiškame turguje. Žiūrim sudedamąsias dalis ir matosi juodu ant balto, kad panaudotas kvapiųjų kanangų (ylang ylang) eterinis aliejus ir tik po jo - kvapioji kompozicija. Tai ir nenuostabu, kad kaukė kvepia ne jazminais, o ylangais. Nežinau, kaip jums, bet man ylangai vieną dieną kvepia, kitą aš jų pakęsti negaliu. Kai bandžiau kaukę, man jie nekvepėjo. Dar blogiau, kad jazminių užrašu klaidinami klientai, kurie negauna to, kas jiems pažadėta.

Oda po kaukės jautėsi visai maloniai, nepasakyčiau, kad buvo likęs vaško sluoksnis. Ar gailiuosi? Ne. Vis tiek būčiau pirkusi „Naturisimo“ dėžutę, kurioje yra kuo pasidžiaugti. Ir gerai, kad išbandžiau kaukės mini variantą, o ne sumokėjau tikrai didelę kainą už visą pakuotę. Pastarosios tikrai nepirkčiau.

„The Organic Pharmacy Honey & Jasmine Mask“ kaukės sudėtis, INCI*Aloe Barbadensis Leaf Juice, Squalane, *Cera Alba (Beeswax), *Glycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, *Mel (Honey), Sorbitan Sesquioleate, Sodium Lactate, Sucrose Polystearate, Benzyl Alcohol, Magnesium Sulfate, Polyglyceryl-3 Ricinoleate, *Cananga Odorata Leaf Oil, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Sorbic Acid, Linalool, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Benzyl Benzoate, Eugenol, Limonene, Benzyl Salicylate, Farnesol

*Ingredients from organic farming

Gamintojo puslapyje ši kaukė kainuoja 53 eurus/40 ml, „Naturisimo“ puslapyje tokios neradau.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)