, ,

„Absolution“ raminančios ampulės veido odai

09:54

Prancūziškos „Absolution“ ampulės „La Cure Peau Calme Anti Redness Treatment“ skirtos jautriai, raustančiai, niežtinčiai, sudirgusiai odai raminti. Su prancūzišku grakštumu pagaminta priemonė yra lengvai drumstos, pakankamai skystos konsistencijos ir koncentruota pakankamai, kad poveikis būtų matomas netrukus.

Gamintojas išskiria šiuos pagrindinius ingredientus: mums gerai pažįstamą balkšvąjį gyslotį (Blond Psyllium, Plantago Ovata), žydrąją feliciją (Blue Daisy) ir grybą poria (Poria Cocos). Gysločiai turi antimikrobinių savybių, gydo žaizdas - vaikystėje ant nusibrozdinimų teko ir pačiai dėti gysločių lapus. Šiame serume gysločiai veikia priešuždegimiškai, atpalaiduoja, minkština ir drėkina odą. Žydroji felicija ramina ir mažina odos reaktyvumą. Poria grybas taip pat veikia priešuždegimiškai, raminančiai, padeda ramiau reaguoti į agresyvius odos veiksnius.

Ampulių sudėtyje yra melisų ir liepų, kviečių stiebų vandens, sacharidų, alavijo, saulučių giminės gėlės Globularia Alypum ir paprastųjų nendrių ekstraktų, levandų, apelsininio citrinmedžio, nardų, pelargonijų, nerolio, kardamono ir italinių šlamučių eterinių aliejų. Turinys gali sudaryti klaidingą įspūdį, kad ampulės yra be galo kvapnios. Ne. Taip nėra. Kaip ir „Absolution“ serumas ampulės yra praktiškai bekvapės.

Ampulės turinį verta padalinti bent porai kartų pirmiausiai dėl to, kad veidui padengti visiškai užtenka bent jau pusės.  Kita priežastis, tai į sudėtį įeinančių gysločio sėklų ekstraktas. Panašiai kaip chia sėklos ar avižos jos turi natūralaus gleivėtumo, kuris tikrai pasijaus ant odos padauginus priemonės, taip kad geriau nepersistengti. Pačios ampulės pagamintos galvojant apie tai, kad naudotojai vienu kartu viso turinio gali neišspausti. Nusuktu kamšteliu ampulę galima sandariai uždaryti iki kito karto. 

Labai švelni ir nerėksminga priemonė. Nedidelį jos kiekį oda sugeria ir tampa aksomine, matine, dingsta raudonis ir ji tampa sveikos spalvos. Nepastebėjau absoliučiai jokių dirginimo ar netoleravimo ženklų.

„Absolution“ ampulių „La Cure Peau Calme Anti Redness Treatment“ sudėtis, INCIAqua (Water), Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Water*, Tilia Cordata Flower Water*, Glycerin Triticum Monococcum Stem Water*, Glyceryl Caprylate, Sodium Levulinate, Xanthan Gum, Sclerotium Gum, Sodium Anisate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil*, Maltodextrin, Saccharide Hydrolysate, Globularia Alypum Extract, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed*, Biosaccharide Gum-1, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Nardostachys Jatamansi (Spikenard) Oil*, Phytic Acid, Sodium Citrate, Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil*, Benzyl Alcohol, Plantago Ovata Seed Extract*, Phragmites Communis Extract, Poria Cocos Extract, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Leaf/Twig Oil*, Citric Acid, Sodium Benzoate, Elettaria Cardamomum Seed Oil*, Helichrysum Italicum Flower Oil*, Dehydroacetic Acid, Arginine, Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol, Citral.

*Ingredients from organic farming.

„Absolution“ ampulės „La Cure Peau Calme Anti Redness Treatment“ kainuoja 47 svarus/15 vnt.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)