, , , ,

„Fushi“ simondsijų aliejus veidui ir kūnui

19:11

Neabejoju, kad kiekvienam yra buvę situacijų, kuomet nebuvo ir nereikėjo. Bet užteko pabandyti ir viskas. Taip ir su „Fushi“ simondsijų aliejumi iš rugpjūčio „Naturisimo“ dėžutės VEGAN LIFE DISCOVERY BOX, kuriam mintyse jau buvo numatyta vieta „ant kulnų“. Bet nuostabios kokybės, gyvas, žalsvai gelsvas aliejus pats susirado vietą ant veido ir nuo jo greitai nenulips.

Sakome simondsijų aliejus, bet iš tikrųjų tai augalinis ekstraktas, sudarytas iš skystų vaško esterių. Kitaip tariant, ši substancija yra artimesnė vaškams, o ne aliejams. Ekstraktas struktūriškai ir chemiškai yra panašiausias į žmogaus sebumą, todėl matyt yra tobuliausia priemonė balansuojant odos riebumą bei suteikiant jai drėgmės. Panašumas į vašką jaučiasi ir tepant simondsijas, nes judesį palydi ne aliejaus minkštumas, riebumas, o tarsi nedidelis praslydimas.

Simondsijos laikomos labai universaliomis, į jas retai sureaguojama prastai. Dėl savo universalumo tinka visiems odos tipams, visoms būklėms, taip pat probleminei: ypač sausai, kamuojamai psoriazės ar egzemos. Esam įpratę odos drėkinimui ieškoti standartinių drėkiklių: alavijo, hialurono, hidrolatų. Bet paradoksas tame, kad visi šie vandeniniai dalykai veikia gerokai efektyviau, jei sudėtyje yra aliejų, kurie lieka odos paviršiuje ir savotiškai užrakina drėgmę. 

Niekada nebuvau grynų aliejų gerbėja. Taip, įsilašinti lašiuką į serumą ar kremą - taip. Tepti vieną tiesiai ant odos - nea. Nežinau kodėl, bet intuicija pastūmėjo perbraukti per veidą „Fushi“ simondsijas ir tai buvo nerealu. Jausmas toks, tarsi oda būtų švelniai pabučiuota. Viskas.

Tai subjektyvu, individualu ir ne kiekvienam tiks, bet man šitos simondsijos dabar veikia kaip tobuliausias serumas. Veidą ryte ir vakare nupurškiu terminiu vandeniu ir ištepu delne paskirstytais 3-4 lašiukais ir nieko daugiau. Oda išėjo iš būsenos, kai visko gauna, bet nežino, ko nori. Ypač man patinka jos minkštumas ir ilgai išliekantis drėgnumas.

Be galo patinka, labai patenkinta, rekomenduoju.

 „Fushi“ simondsijų aliejaus sudėtis, INCISimmondsia californica - Golden Jojoba oil cold pressed unrefined organic.

„Naturisimo“ puslapyje šis aliejus kainuoja 18 svarų/100 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)