, , ,

„Inika“ matinis pieštukas lūpoms [Pink Nude]

14:58


Kaip sunku kartais gerai pataikyti makiažo priemonės spalvą net ir žiūrint gyvai. Dar daugiau galimybių suklysti renkantis internete, o jei dar ir išrenka kiti - oi, gali būti siurprizų. Australijos ekologiško makiažo prekės ženklo „Inika“ matinis pieštukas lūpoms „Pink Nude“ dalyvauja rugpjūčio „Naturisimo“ dėžutėje VEGAN LIFE DISCOVERY  BOX, iš kur aš jį ir gavau.

Irgi, nieko iš šio pieštuko nesitikėjusi gerokai nustebau, kaip gerai subalansuotas jo atspalvis. Rausva (pink) spalva paprastai priduoda nenatūralų, lūpas blyškinantį efektą. Turiu baltą odą ir vos tris ryškesnius taškus veide, tai yra antakius, akis ir lūpas, todėl vieno iš jų uždažymas nematomai man yra pernelyg didelis praradimas :D Feisbuke ir Instagrame sudėjau nuotraukas, kur matosi, kad pieštukas nėra balkšvai rausvas, jis turi kūniškumo (nude) - truputį ryškumo ir gilumo. Ir todėl jis yra tiesiog puikus.

Net ne minusas yra tai, kad šis pieštukas yra drožiamas, o ne išsukamas. Jo kietesnė tekstūra, bet dažant lūpas jis atrodo pakankamai minkštas ir lengvai dengia jas pigmentu.

„Inika“ pieštukas vos paryškina lūpas ir atrodo natūraliai. Užbaigimas matinis, nesusiplaka ir nesubėga grioveliais. Jei jis ir turi minusų, aš jų nepastebėjau. Mielai naudosiu ir džiaugsiuosi.

Įvertinant „Inika“ pieštuko suteikiamą vaizdą, pasakyčiau, kad tai akių nerėžianti klasikinio makiažo priemonė. Ji tiks ir į darbą, ir į pasimatymą, ir į pietus pas tėvus. Pieštukas toks, kuris visuomet yra ir bus madingas - pasikeitus madai ateityje nereikės šiurpti dėl nuotraukų, kuriose būtent juo padažytos lūpos.

„Inika Certified Organic LIPSTICK CRAYON“ sudėtis, INCICocos Nucifera (Coconut) Oil*, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Hydrogenated Vegetable Oil, C10-18 Triglycerides, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax*, Mica, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Tocopherol (Vitamin E), Oryzanol, Glyceryl Caprylate, May Contain (+/-) Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Manganese Violet (CI 77742).

*Certified Organic.


„Inika“ pieštukas „Naturisimo“ parduotuvėje kainuoja 19,50 svaro/3 g.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)