, ,

„John Masters Organics“ kondicionuojantis purškiklis plaukams

16:24

Ar pastebėjote, kaip dažnai plaukų purškikliuose būna alkoholio? „John Masters Organics“ vertas simpatijų vien todėl, kad sugeba sukurti plaukų puoselėjimo priemonių formules be jo ir be jo sausinančio bei plaukus šiaušiančio efekto.

Nors purškiami kondicionieriai paprastai yra skysto losjono tipo, „John Masters Organics“ kondicionuojantis purškiklis su žaliąja arbata ir medetkomis yra tarsi vanduo, prisotintas įvairiausių ekstraktų ir net keletu aliejų. Kelioninį 30 ml purškiklio variantą gavau su „Naturisimo“ rugpjūčio dėžute VEGAN LIFE DISCOVERY BOX.

Tokiu purškikliu pirmiausiai papurškiu delną, paskirstau tarp abiejų rankų delnų ir pereinu per plaukus, taip priemonė pasiskirsto tolygiai. Sudėtyje yra alavijų sulčių, medetkų, žaliosios arbatos, ramunėlių, dilgėlių ekstraktų, taip pat kvapiųjų kanangų (ylang ylang), pačiulių, greipfrutų, kedrų, rozmarinų, citrinų, pelargonijų ir keletas (linų, agurklių, saulėgrąžų ir brokolių) minkštinančių aliejų, todėl jausmas ne kaip vandens ar vandeninio ekstrakto, jame ryškesnės kondicionuojančios savybės.

Pagal gamintojo aprašymą, purškiklis neapsunkina plaukų, atgaivina juos, priduoda žvilgesio, mažina vėlimąsi. Purškiklis šiek tiek minkština plaukus, kvepia skaniu žolišku kvapu. Bet jei plaukai yra sausesni, vandens tipo purškiklio jiems nepakanka ir purškiklio efektas „netempia“ net iki lengviausio nenuplaunamo pienelioNepasakyčiau, kad jis tikrai apčiuopiamai suminkština ar pamaitina plauką, kad jis nesiveltų. Kvapas ilgai neišlieka: panaudojusi vakare aš ryte jo jau nebeužuodžiu, bet tai būdinga natūraliems kvapams, kitko ir nesitikėčiau.

Visai fainas daikčiukas, smagu išbandyti, bet kokią jam paskirti užduotį kasdieninėje plaukų priežiūros rutinoje, aš nežinau.

„John Masters Organics Green Tea & Calendula Leave In Conditioning Mist“ sudėtis, INCIAqua/Water, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Coco-Glucoside, Calendula Officinalis Flower Extract (Calendula)*, Camellia Sinensis Leaf Extract (Green Tea)*, Hydrolyzed Barley Protein, Glycerin*, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Cananga Odorata Flower Oil (Ylang Ylang)*, Pogostemon Cablin Oil (Patchouli)*, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil*, Cedrus Atlantica Bark Oil (Cedarwood)*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract (Chamomile)*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil*, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract*, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil*, Pelargonium Graveolens Flower Oil (Geranium)*, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil*, Borago Officinalis Seed Oil (Borage)*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Seed Oil*, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Benzyl Benzoate†, Benzyl Salicylate†, Farnesol†, Geraniol†, Limonene†, Linalool†.

*Organic ingredient

†A natural component of essential oils


Purškiklis „Naturisimo“ puslapyje kainuoja 24 svarus/125 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)