, , ,

„Nourish London“ serumas veidui su peptidais

19:40


Kosmetikos pasaulyje kas keletą metų į populiarumo viršūnes šoka vis naujas atradimas - natūralus ar sukurtas žmogaus. Šiuo amžinu ratu į viršų, panašu, dabar kyla peptidai. Šios amino rūgštys tarnauja kaip statybinė medžiaga kolagenui, elastinui bei keratinui, slopina odos uždegiminius procesus, didina drėgmę. 

„Nourish London“ anti-aging serumas su argano aliejumi bei peptidais mano rankose atsidūrė kartu su „Naturisimo“ liepos grožio atradimų dėžute CONSCIOUS BEAUTY DISCOVERY BOX. Iki tol akys už jo neužkliuvo ir nebūtų užkliuvę niekada, nes nesu nei argano didelė gerbėja, nei apie peptidus daug žinojau.

Šiame serume panaudoti dviejų tipų peptidai: Palmitoyl tripeptide-5 ir Caprooyl tetrapeptide-3. Pirmieji peptidai į odą skverbiasi labai giliai ir ne tik stimuliuoja kolageno sintezę, bet ir dirba kaip pasiuntinukai ląstelėms komunikuojant tarpusavyje. Na, o antrieji yra lipopetidai, jie regeneruoja ir atgaivina ląsteles. O dabar palaikykit taurę, nes pastarųjų veikimas panašus į botokso ir jie suteikia odai stangrumo!

Serumą spustelėjau be žinių ir be užkeltų lūkesčių. Kvepia jis neroliu, gaiviai ir žaliai. Yra skystas, tekančios tekstūros. Mažas kiekis įsigeria gerai, padauginus paspaudimų vos jaučiasi tarsi plėvelė, bet ji neįkyri, nebent būtų ant vokų, tada nelabai malonu. Sudėtyje yra visko: argano aliejus, alavijas, kalė lapų ir Jericho rožės ekstraktai, niacinamidas, gerosios pieno rūgšties bakterijos. Ir lengvas, ir lašelis aliejaus, ir super maistas, ir probiotikai - viskas viename.

Pateko serumas man į rankas sunkiu metu, kai oda išprotėjo dėl vidinių priežasčių, matyt susvyravo hormonai. Apėjau visus namus, niekas nesuveikė, o šitas serumas ėmė ir stebuklingai suveikė. Jis tikrai ne tik įspūdingai stangrina odą ir trina nuo jos laiko ženklus, bet ir realiai gydo, regeneruoja pažeistas, uždegimines vietas. Aš negaliu paaiškinti, kaip jos nuo serumo užsitraukia ir atsigauna, nors iki tol nereagavo į nieką. „Nourish London“ serumas su peptidais patiko taip, kad užsisakiau antrą tokią pačią „Naturisimo“ dėžutę.

Dar būtinai noriu paminėti odos regeneravimosi aspektą. Laikoma, kad odos atsinaujinimas užtrunka apie mėnesį, bet tokios medžiagos kaip retinolis suveikia kaip smarkus katalizatorius ir procesą dar labiau pagreitina. Kur problema? Kai kada oda savaime yra tokios būklės, kad jos atsinaujinimo ciklas yra greitesnis nei vidurkis ir todėl sluoksniuojasi, „šeriasi“. Pastarąjį efektą pajutau nuo aliejaus su augaliniu retinoliu. Ar tai blogai? Žiūrint, kokio efekto siekiama, man norisi odą sustiprinti, o ne užkurti išprotėjusį ląstelių fabrikėlį. Tai vat serumas su peptidais odos regeravimąsi paskatina labai delikačiai ir be jokių pašalinių poveikių.

Bendrai šį serumą įvertinčiau kaip premium klasės kosmetikos priemonę, atsižvelgiant į jos kokybiškumą, įvairiapusiškumą, panaudotus ingredientus, pojūčius bei poveikio efektyvumą.

Kiek pasiskaičiau, peptidai kol kas yra tik atrastas krantas, o ne visas žemynas. Jų yra daug skirtingų, mokslas ne iki galo išsiaiškino jų veikimo procesus, o skirtingų šių amino rūgščių maišymas įvairiomis proporcijomis tarpusavyje gali duoti vis kitokį rezultatą. Vadinasi, ateityje dar nusimato smagių atradimų :)

Ar pirkčiau dar? Aš jį jau pakartojau.

„Nourish London“ anti-aging serumo su argano aliejumi bei peptidais sudėtis, INCIAqua (water), Aloe barbadensis leaf juice powder*, Glycerin*, Argania spinosa (argan) kernel oil*, Brassica oleracea acephala (kale) leaf extract*, Palmitoyl tripeptide-5, Caprooyl tetrapeptide-3, Leuconostoc/Radish root ferment filtrate, Selaginella lepidophylla (rose of Jericho) extract, Niacinamide, Lactobacillus/Dipteryx odorata seed ferment filtrate, Calcium pantothenate, Hyaluronic acid, Sodium starch octenylsuccinate, Carnosine, Sodium ascorbyl phosphate, Pyridoxine HCL, Tocopheryl acetate, Lactobacillus ferment, Cetearyl glucoside, Glyceryl undecylenate, Xanthan gum, Levulinic acid, Sodium levulinate, Glyceryl caprylate, Helianthus annuus (sunflower) seed extract*, Dextrin, Silica, Maltodextrin, Olibanum (frankincense) oil*, Citrus aurantium amara (bitter orange) flower oil*, Commiphora myrrha (myrrh) oil, Citral, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool.

*Organic. Naturally present in essential oils.

Serumą galima įsigyti „Naturisimo“ tinklapyje, jo kaina yra 30 svarų/30 ml, arba miniukas už 16 svarų/15 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)