, ,

„Rahua“ dušo želė

21:02

Visai ne „Rahua“ dušo želė tarp pastaruoju metu išbandytų dalykų yra reikšmingiausia. Bet kadangi prekės ženklas yra iš brangesnių ir bent jau aš, būdama paprasčiausio muilo gerbėja, į dušo želę tiek neinvestuoju, tad verta pasidžiaugti tokią brangenybę gavus išmėginti.

„Rahua“ dušo želė buvo „Naturisimo“ liepos atradimų dėžutėje CONSCIOUS BEAUTY DISCOVERY BOX - mini 22 ml variantas. Dėl pandemijos šalyse dar apstu ribojimų ir tokie kelioniniai variantai galbūt ne tokie paklausūs dabar, bet vis tiek įdomu išbandyti.

Iš brangios dušo želės tikiuosi kokybės ir kad tokia maža talpa šiuo klausimu prilygs dideliam buteliui pigios dušo želės. Iš esmės tai „Rahua“ ir duoda. Skaidri gelinė tekstūra yra standi, reikiamas kiekis išspaudžiamas, o ne tiesiog išbėga vos atidarius dangtelį. Puikiai putoja standžia puta, slidi, todėl gerai pasiskirsto ir dėl to naudojasi taupiai. Nesausina odos. Aš tokią želę mielai naudočiau ir veidui prausti, jei daugiau nieko neturėčiau po ranka. Tikrai nebaisu kad kas nors nutiks.

Kas suglumino, tai šios želės kvapas. Man labai patinka apimties suteikiantis „Rahua“ šampūnas plaukams, pagal kurį padariau išvadą, kad gamintojas yra puikus ir gamina kokybiškus dalykus. Bet kodėl tuomet dušo želė kvepia ne džiunglėmis - ne drėgme, ne žaluma, o pusiau eukaliptiniu ir arnikos (čia gaivuma), pusiau vanilės (o čia egzotika) kvapu? Gal todėl, kad nė viena šio kvapo dedamoji man ne prie širdies, jos atrodo sunkiai derančios, tarsi tiesiog kartu supiltos į vieną buteliuką. Labai subjektyvus požiūris, kitam gal kvapas labai patiks, bet ne, jis man nelimpa.

Natūralių kvapų privalumas yra tas, kad jie neįsėda į odą, neįsigeria ir nepersekioja. Nusiprausei ir ačiū - pamiršai. Visais kitais atžvilgiais „Rahua“ dušo želė yra puiki.

„Rahua“ dušo želės „Rainforest Grown“ sudėtis, INCIAqua, Herbal Infusion of Hibiscus Sabdariffa Extract*, Arnica Montana Flower Extract*, and Vanilla Planifolia Fruit Extract*, Coco Betaine, Sodium Chloride (Sea salt), Olea Europaea (Olive) Fruit Extract*, Caprylic Acid, Bursera Graveolens (Palo Santo) Oil, Oenocarpus Bataua (Ungurahua) Oil, Sacha Inchi Oil (Plukenetia volubilis), Hydrolyzed Quinoa, Lavandula (Lavender) Officinalis Oil, Glycerin, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Citric Acid, Potassium Sorbate (plant derived).

„Rahua“ dušo želės kaina „Naturisimo“ puslapyje - 25 svarai/275 ml, kelioninis variantas - 8,50 svaro/60 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)