, ,

„Madara“ šampūnas su voveraitėmis

23:22


Ne mėnesį ir ne metus kiekvieną mielą dieną, tiksliau vakarą, naudojau tą patį šampūną. Bet ėmė ir pramušė - nerandu geresnio žodžio. Vienu iš smagiausių atradimų tapo „Madara“ plaukų augimą skatinantis ir jiems apimties suteikiantis šampūnas „Grow Volume“ su voveraičių (grybų) ekstraktu. Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad sudedamųjų dalių sąrašas yra trumpas, minimalistinis, todėl verta pažvelgti į jį įdėmiau.

Šampūnas skirtas bet kurio tipo plaukams, taip pat švelnus dažytiems. Sudėtis atspindi bendrus bet kokių plaukų poreikius - plaunančios medžiagos juos švarina, voveraitės suteikia B grupės vitaminų, aminorūgščių ir antioksidantų, cinkas skatina galvos odos atsinaujinimą, o kofeinas stimuliuoja plaukų šaknis.

Atrodytų, jog žadamos savybės būtų labiau tinkamos kondicionieriui, kuris ilgiau pabūna ant plaukų. Bet čia išlenda dar vienas niuansas. Šį šampūną „Madara“ rekomenduoja palaikyti apie 2 minutes ir tik tada nuplauti, taip kad neišeina sakyti, kad jis visiškai neužsibūna ant galvos.

Šampūnas yra skaidrus, ne per skystas, kaip tik iš standesnių. Gerai pasiskirsto, smagiai putoja. Aš duše minučių neskaičiuoju, tiesiog palieku jį ant plaukų, kol prausiuosi - per tą visą laiką puta nesusėda ir tai yra įspūdinga. Man patinka, kad šampūnas yra švelnus plaukams, bet tuo pačiu juos gerai išplauna ir padeda išlaikyti apimtį.

Nežinau, kuo „Madara“ kvėpina savo „Grow“ liniją, bet mane veža ir kelia nostalgiją tas salsvas, kiek žemiškas kvapas.

Vienintelis šio šampūno minusas yra jo kaina, beveik siekianti 20 eurų, todėl stengiuosi gaudyti akcijas ir per gamyklinį „Madara“ išpardavimą du jo buteliukus nusipirkau dvigubai pigiau. Neabejotinai jis vertas vietos ant vonios lentynos.

Beje, nuotraukoje matosi, kad buteliukas tarsi palamdytas per vidurį. Taip yra dėl to, kad jis pagamintas iš augalinio plastiko ir todėl yra mažiau elastingas nei įprastinis.

„Madara Grow Volume“ šampūno sudėtis, INCIAqua, Lauryl Glucoside, Sodium coco sulphate
Chantharellus Cibarius (Chanterelle) Extract, Glycerin, Citric acid, Disodium Cocoyl Glutamate, PCA Glyceryl Oleate, Zinc PCA, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Aroma, Caffeine, Xylitylglucoside, Benzyl Alcohol, Anhydroxylitol, Sodium Cocoyl Glutamate, Hydrolyzed Keratin, Xylitol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene, Geraniol, Linalool, Citronellol.

Šampūnas „Madara“ puslapyje kainuoja 19,90 euro/250 ml.

Jums dar gali patikti

1 komentarai (-ų)

  1. Dalinuosi šiuo liudijimu su partneriais, kuriems sunku užmegzti santykius, nes yra ilgalaikis sprendimas. Mano vyras paliko mane ir mūsų 2 vaikus dėl kitos moters 3 metams. Stengiausi būti stipri tik dėl savo vaikų, bet nesuvaldžiau skausmo, kuris kankino širdį. Buvau įskaudintas ir sutrikęs. Man reikėjo pagalbos, todėl patyriau internetą ir aptikau svetainę, kurioje pamačiau, kad burtininkė daktarė Ellen gali padėti susigrąžinti meilužius. Susisiekiau su ja ir ji už mane pasakė specialią maldą ir burtus. Mano nuostabai, po 2 dienų vyras grįžo namo. Taip susirinkome ir šeimoje buvo tiek daug meilės, džiaugsmo ir ramybės. Taip pat galite susisiekti su dr. Ellen, galingu sprendimų padėjėju
    1) susigrąžinti savo buvusį vaikiną
    2) Suveskite vyrą ir žmoną
    3) nustokite kartoti košmarus
    4) Žolelių gydymas nuo ŽIV ir vėžio
    5) Galingas stebuklingas žiedas
    6) sėkmės žavesys
    7) Atsikratyti obsesijų
    8) Gimdymo ir nėštumo problemos. Susisiekite su juo elektroniniu paštu: ellenspellcaster@gmail.com
    Whatsapp +2349074881619

    AtsakytiPanaikinti