, , ,

„BROO“ kondicionierius: alus plaukams

08:56


Mamų ir močiučių plaukų grožio priemonė alus grįžo moderniame amplua - kaip ananasų ir kokosų kokteilis kvepiantis amerikietiškas kondicionierius plaukams „BROO“. 

Lengvas, neriebus, neapveliantis plauko, gerai nusiplaunantis ir neapsunkinantis plaukų. Gamintojas pabrėžia, kad kondicionierius saugo plaukų spalvą, tačiau šito patikrinti negaliu. Savo ruožtu galiu pasakyti, kad kondicionierius naudojasi paprastai ir neradau jame erzinančių savybių. Tačiau ir kuo jis galėtų būti ypatingas pasakyti sunku.

Alus pradeda šio kondicionieriaus sudedamųjų dalių sąrašą. Aluje esantys proteinai ir vitaminas B, kurie plaukus stiprina ir didina jų žvilgesį. Grožio tikslais alumi plaukai išpurškiami, perskalaujami ar net plaunami - nė vieno varianto nesu bandžiusi ir nevilioja vien dėl specifinio alaus kvapo, o jei jis dar ir išsilaikytų plaukuose... Laimei kondicionierius specifinio alaus kvapo neturi.

Palyginti su kažkada darytu eksperimentu plaukus plauti juoda duona, kada plaukai tikrai labai žvilgėjo, šis kondicionierius tokio ryškaus efekto neduoda.

Atskirai verta pažymėti kondicionieriaus kvapą, kurį gamintojas įvardija kaip „Quinoa Colada“. Taisyklingai lietuviškai kynva vadinama bolivine balanda ir jos sėklytės turi tokį joms būdingą šiek tiek tusklų kvapą. Kondicionierius taip pat nekvepia aiškiais kokosais ir ananasais - kvapas prislopintas, turi saldumo, bet neperskaičius žodžio „colada“ ant pakuotės, vargu, ar kiltų asociacija su kokteiliu.

Sudėtis šiaip džiugina, kaip ir principai, kurių laikosi gamintojas. Be alaus „BROO“ kondicionieriuje yra 17 amino rūgščių, stiprinančių plaukus. Inchi aliejus švelnina ir drėkina, mažina dažymo daromą žalą. Kondicionieriuje nenaudoti silikonai, jis nebandytas su gyvūnais ir tinka veganams.

Kondicionierių rekomenduočiau naudoti ypatingų poreikių neturintiems plaukams. Manau, kad labai storų ir kietų plaukų savininkams jis netiktų.


„BROO Color Crazed Conditioner, Quinoa Colada" sudėtis, INCI: Beer, Water, Cetyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Quinoa, Tocopherol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Humulus Lupulus (Hops) Extract, Sodium PCA, Diheptyl Succinate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Hydroxypropyl Guar, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Hordeum Vulgare Seed Extract, Citric Acid, Potassium Sorbate, *Fragrance.
*100% Natural fragrance.
Kondicionierių pirkau JAV el. parduotuvėje Iherb, jo kaina 6,40 JAV dolerio/250 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)