, ,

„Absolution“ švelnus kūno šveitiklis su neroliu

12:17


Jis švelnus, jis gaiviai kvepia neroliu. Viso dydžio „Absolution“ kūno šveitiklio „Le Gommage Corps Eclat“ bankė pateko į gegužės mėnesio „Naturisimo“ atradimų dėžutę SUMMER VIBES DISCOVERY BOX. Gal kūno šveitiklis ir nėra tas wow dalykas, dėl kurio apsispręstum pirkti visą dėžutę, bet tokios dėžutės ir yra geriausias šansas įsigyti tai, ko galbūt neimtum iš premium lentynos.

„Absolution“ man yra prancūziško subtilumo sinonimas. Be to, labai patinka, kad šio gamintojo priemonėse dažnai pasitaiko gaivus žalias nerolio kvapas - būtent juo kvėpintas ir kūno šveitiklis. Visokių šveitiklių esu bandžiusi - nuo sausų iki aliejingų - ir žinau, kad noriu malonaus, paprasto naudoti varianto, kuris negrauš, nebraižys ir po kurio neteks nuo savęs valyti ar papildomai plauti aliejų. „Absolution“ šveitiklis toks ir yra.

Pastebėčiau, kad šveitiklyje panaudoti palyginti lengvi ir ne tokie riebūs aliejai kaip saulėgrąžų, dygminų, avokadų. Sudėtyje taip pat yra kokosų aliejus.

Vertinant šveitiklio kvapą nemanau, kad jis tinka tik šiltojo sezono metu. Nerolis yra gaivus, bet ne šaldantis, todėl kas nemėgsta šiltų, sunkių, saldžių kvapų, gali naudoti bet kada. Didelis pliusas yra šveičiančiųjų dalelių, tai yra pemzos ir diatomito smulkumas. Jos ne tik gerai pasiskirsto, bet suteikia tikriausiai maksimalų sąlytį su oda, švelniai ją išmasažuoja.

Minimaliai putodamas „Absolution“ šveitiklis virsta pieneliu ir maloniai pamaitina odą.

Ne tik faktiniai ingredientai, kvapas ir tekstūra nulemia patikimą, bet ir tai, kaip sureaguoja oda. Šveitiklio „Absolution“ naudojimas man tapo vienu maloniausių ritualų maudantis - labai džiaugiuosi ir rekomenduoju.

„Absolution  Le Gommage Corps Eclat“ kūno šveitiklio sudėtis, INCI: Heliantus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil*, Glycerin, Pumice, Diatomaceous Earth, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Sucrose Laurate, Coco-Caprylate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil*, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Leaf/Twig Oil*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Persea Gratissima (Avocado) OIl*, Spiraea Ulmaria Flower Extract*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Lauryl Glucoside, Caramel, Alcohol, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Citric Acid, Arnica Montana Flower Extract*, Sucrose Myristate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Elettaria Cardamomum Seed Oil*, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Oil, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol, Farnesol.

*Ingredients from organic farming.

„Naturisimo“ puslapyje šis šveitiklis kainuoja 36 svarus/208 g.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)