, ,

„Asutra“ serumas su vitaminu C

20:38


Seniai praėjo tie laikai, kai buvo nesvarbu, kas pagamino daiktą ar priemonę. Prekės ženklo istorija, vertybės bei jam atstovaujantys žmonės dabar didele dalimi lemia sėkmę. Kai pirkau „Asutra“ serumą su vitaminu C, man patiko jo sudėtis, geras reitingas „Iherb“ tinklapyje bei teigiami pirkėjų vertinimai. Gamintojo puslapyje laukė siurprizas, kad viena šios įmonės savininkių ir ambasadorė yra garsi tenisininkė Venus Williams, o įmonę įkūrė ir valdo moterys.

Vitaminas C yra viena populiariausių kosmetikos sudedamųjų dalių, tačiau pastebėčiau, kad rasti ir odos nedirginančią, ir tuo pačiu veiksmingą priemonę nėra taip paprasta. Intuicijos vedama pasitikėjau „Asutra“ serumo potencialu ir nenusivyliau.

Nuotraukoje matosi, kad turiu ankstesnio dizaino - baltą buteliuką. Dabar jis pakeistas į rudo permatomo stiklo buteliuką. Maniškis serumas yra balkšvas, debesiškos (cloudy) tekstūros. Nežinau, kokia tekstūra yra serumo naujuose buteliukuose, nes gamintojos puslapyje galima matyti persišviečiančią pipetę. Mano turimas niekaip nesugebėtų persišviesti, na bet vertinu tai, ką turiu. Lieka tikėtis, kad jei serumas ir buvo pakeistas, tai tik į gerąją pusę.

„Asutra“ vitamino serumas yra praktiškai bekvapis, todėl puikiai dera kaip pirmasis sluoksnis ant odos ir kvapu nesipjaus su paskiau tepama priemone. Jo tekstūra panaši į lengvo pudingo, jis neriebus ir maloniai susigeria į odą. Ant odos elgiasi kaip tikras serumas: padidina jos elastingumą bei regimai suteikia skaistumo. Mano individuali odos reakcija buvo gera, serumas jos nedirgino ir neerzino.

Serume panaudota stabilizuoto, vandenyje tirpaus vitamino C forma - Sodium Ascorbyl Phosphate. Jame taip pat yra hialurono rūgšties, alavijo, neįvardintų augalų ekstraktų, antioksidacinių savybių turinčios ferulo rūgšties. Pačiame sudėties gale yra ir vienas lengviausių simondsijų aliejus.

Gal ir nebus tas serumas, kuris dėl kažkokių ypatingų savybių įsirėš į atmintį visam gyvenimui, bet tarsi ištikimas karys kiekvieną dieną puikiai atliks savo pareigą.

„Asutra“ serumo su vitaminu C sudėtis, INCIOrganic Herbal Infusion, Organic Aloe Barbadensis Leaf (Aloe), Sodium Ascorbyl Phosphate (20% Vitamin C), Methylsulfonylmethane (MSM), Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide (Botanical Hyaluronic Acid), Hamamelis Virginiana (Witch Hazel), D-Alpha Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Carbomer, (2s)-2-Amino - 5- Guanidinopentanoic Acid, Ferulic Acid, Kosher Vegetable Glycerin, Organic Simmondsia Chinensis (Jojoba Oil), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Pirkau „Iherb“, kur jis kainuoja 13,18 euro/30 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)