, , ,

„Madara“ lūpų balzamas „Hemp Hemp“

23:37

Latvijos „Madara“ lūpų balzamas „Hemp Hemp“ mano rankose atsidūrė kartu su „Naturisimo“ gegužės atradimų dėžute SUMMER VIBES DISCOVERY BOX. Anksčiau aprašiusi šio gamintojo balzamą „Plum Plum“ ir kad būtent pastarąjį, slyvinį išsirinkau pirkti. Tada išgąsdino gamintojo aprašyme paminėta detalė, kad „Hemp Hemp“ balzamo kvapas yra su riešutinėmis užuominomis, o riešutams alergiškas žmogus nė iš tolo nenori nuo savo lūpų uosti alergeno kvapo :)

Taip jau būna su tomis dėžutėmis, kad dalis priemonių jose kartais būna perteklinės. Tikrai apsčiai turiu lūpų balzamų: ir paprastą visiems atvejams, ir su SPF, ir tas pats „Plum Plum“ dar neišnaudotas. Todėl „Hemp Hemp“ perleidau, pasinaudojusi proga jį pauostyti.

Nėra jame jokio riešutų kvapo, nėra ir riešutinių užuominų. Galbūt gamintojas koregavo sudėtį, bet ir „Madara“ svetainėje balzamo kvapas jau apibūdinamas kaip lengvas, subtilus, su švelniais citrusinių vaisių ir kanapių tonais. Kvapas tokio subtilumo, kad jį vos pavyksta užuosti, nekalbant apie tai, kad sektųsi apibūdinti konkrečiau.

„Hemp Hemp“ balzamo tekstūra balkšva, tarsi pienuota. Šie „Madara“ balzamai nesuteikia lūpoms jokios spalvos, jie yra permatomi. Ir dar papildomas pliusas už tai, kad galiojimo laikas aiškiai užrašomas ant pakuotės ir nepaliekama spėlioti, ką reiškia kringelių eilutė ar kada tiksliai ėmiau naudoti: prieš šešis mėnesius, dvylika mėnesių ar dar anksčiau.

„Madara“ lūpų balzamo „Hemp Hemp“ sudėtis, INCI: Ricinus Communis (Castor) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cera Alba, Sorbitan Olivate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit Butter, Tocopherol, Aroma, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Propolis Extract, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Hippophae Rhamnoides (Sea-buckthorn) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Camomile) Flower Extract, Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract, Stevia Extract, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral.

Gamintojo puslapyje balzamą galima įsigyti už 9,50 euro/15 g, „Naturisimo“ puslapyje - už 10 svarų.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)