, ,

„Eco by Sonya“ melsvas paakių kremas su nefrito lazdele

18:25


Tai buvo užgaida pilna to žodžio prasme. „Eco by Sonya“ melsvojo paakių kremo iš esmės prisireikė dėl egzotiškos žalios akmeninės lazdelės iš nefrito, kuria baksnojami paakiai turėtų įgauti dar geresnę formą :D Ok ok, situacija buvo tokia, kad turimas paakių kremas karščiams truputį per sunkus, o apie „Eco by Sonya Eye Compost“ prisiskaičiau gerų atsiliepimų ir man labai patiko sudėtis.

Egzotišką melsvą spalvą paakių kremui suteikia spirulina, kuri, be kita ko, yra dar ir super maistas. Kremas pavadintas paakių kompostu, kuris realiame gyvenime yra supūdyta organinių medžiagų masė, kuri augalams tampa turtingu maisto medžiagų šaltiniu. „Eco by Sonya“ atveju komposto pavadinimas yra daugiau rinkodaros flirtas, nes tai gerai apgalvotas, gražiai atrodantis ir skaniai kvepiantis kremas. Be spirulinos yra išskirta Kakadu slyva bei vitaminas C.

Kremo konsistencija lengva ir net iš dalies gelinė, truputį slidi. Spalva melsva, odos nedažo :) Nefrito pagaliuku galima švelniai tapšnoti paakių zoną, kad ji būtų švelniai pamasažuota. Ar ši lazdelė tikrai geriausia kremo draugė? Egzotikos jai netrūksta, bet sakyčiau, kad praktinės naudos mažoka. Kremo slidumą su lazdele sunkoka įtepti į odą, jis tiesiog slysčioja paviršiumi - man trūksta tam kantrybės. Užtat tradiciniu būdu braukiant pirštais kremas įsigeria labai greit ir be problemų.

„Eco by Sonya“ paakių kremas gaiviai kvepia gervuogėmis, atsiliepimuose dar minimos slyvos.

Ir teneapgauna jūsų gan kukli ingredientų kiekiu jo sudėtis. Joje nėra gryno vandens, o sąrašą pradeda alavijas, po jo eina lipidai, kokosų aliejus, riebieji alkoholiai ir riebiosios rūgštys, glicerinas. Vis dėlto neaišku, kokia forma kreme dalyvauja avokadas, Kakadu slyva - tai aliejai ar ekstraktai? Sudėtyje yra hialurono rūgšties, vitamino E.

Labai patiko! Įvertinau kremo gaivumą, neįprastą spalvą ir malonų odos atpalaidavimo jos neapsunkinant poveikį. Su malonumu naudoju.

„Eco by Sonya Eye Compost“ paakių kremo sudėtis, INCIAloe Vera*, Glyceryl Stearate (Vegetable Derived)**, Coco-Caprylate**, Coconut Oil*, Cetyl Alcohol(Vegetable Derived)**, Isoamyl Laurate (Plant Dervied)**, Glycerin (Vegetable Derived)*, Potassium Cetyl Phosphate**, Avocado*, Kakadu Plum**, Hyaluronic Acid**, Spirulina**, Silica**, Vitamin E**, Sodium Anisate (Vegetable Derived)**, Sodium Levulinate**, Xanthan Gum**, Sodium Phytate**, Aroma (Blackberry Flavour)**.

Certified Organic* Natural**

Pirktas gamintojo Europos puslapyje su nuolaida. Šiaip paakių kremas čia kainuoja 44,95 euro/20 ml. Jį galima įsigyti ir Naturisimo“, kur jis kainuoja 38,95 svaro.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)