, , ,

„RMS Beauty“ bronzinis highlighter'is [Madeira Bronzer]

13:12


Presuota, rudo atspalvio iššviesinimo priemonė highlighter'is iš „RMS Beauty“ yra naujos kartos makiažo priemonė, sujungianti vasariško įdegio ir šviesą atspindinčių dalelių efektą. Gamintoja teigia, kad metė iššūkį pasirinkimui tokio tipo pudras kepti ir ją nusprendė presuoti, todėl RMS gaminys išvengė apdorojimo karščiu, išsaugodamas odai palankių sudedamųjų dalių poveikį.

Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad pudra gali būti neprastai pigmentuota ir suteikti įdegio vaizdą. Vis dėlto, kiek tepiau ant rankos, tiek ryškėjo spindinčioji pudros pusė. Negaliu neigti, ji man labai patiko, ačiū rugpjūčio mėnesio „Naturisimo“ grožio dėžutei VEGAN LIFE DISCOVERY BOX.

Highlighter'ių linijos pastaruoju metu pildosi, sakyčiau, ypač ryškiais, drastiškais sprendimais. Jie labai smarkiai pigmentuoti, suteikia drąsų įvaizdį. Tokioms priemonėms reikia tikrai nemažai meistriškumo ir kiekio, ir išskirstymo, išsklaidymo prasme. Visgi vasara, kažkiek saulės vis tiek pagaudėm, todėl rudas highlighter'io pigmentas padeda natūraliau adaptuotis prie odos ir ją ne išblyškina, o lengviau iššviesina. Manau, kad abiejų šių dalių sujungimas į vieną makiažo priemonę yra tiesiog genialus sprendimas.

Kol kas „RMS Beauty“ highlighter'į išbandžiau tik ant rankos, bet ką matau, kad sunku buvo tą gražią spalvą ir spindesį pagauti nuotraukoje (žiūrėkit Feisbuke arba Instagrame), nes jie atrodo labai natūraliai. Rudumas suteikia kamufliažinę galimybę gerai prisitaikyti prie odos atspalvio, o spindesio suteikiančios dalelės šviesina dažomą zoną.

Negaliu nepastebėti, koks simpatiškas „RMS Beauty“ highlighter'io įpakavimas. Permatomas padas, kuriame įtaisyta priemonės talpa, o dangtelyje - veidrodėlis.

Sakyčiau, kad universalus dalykas, tinkantis ir vasarą, ir žiemą.

„RMS Beauty Luminizing Powder“ highlighter'io „Madeira Bronzer“sudėtis, INCIMica, Zinc Stearate, **Mauritia Flexuosa Fruit (Buriti) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Squalane, Tocopherol (non-GMO), *Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract. May Contain [+/-]: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), ?Red 7 Lake (CI 15850).

*Organic **Wildcrafted ?Synthetic

„Naturisimo“ puslapyje šis highlighter'is kainuoja 36 svarus/15 g.

Jums dar gali patikti

1 komentarai (-ų)