, , ,

Kremas su deimantų dulkėmis. „The Organic Pharmacy“

09:08

www.naturisimo.com nuotrauka


Tikriausiai buvo tik laiko klausimas, kas nusižiūrės Suomijos „Kide“ makiažo priemones su deimantų dulkėmis ir pradės gaminti savo deimantinį produktą. Natūralios kosmetikos gamintoja, Didžiosios Britanijos bendrovė „The Organic Pharmacy“ rinkai pasiūlė veido kremą su deimantų pudra „Rose Diamond“.

Rožių kremas su deimantais dedikuotas brandesnio amžiaus moterims ir skirtas senėjimo procesui stabdyti. Savo ruožtu deimantai suteikia odai švytėjimo ir padaro raukšleles mažiau matomas.


Palaukite, dar nieko nepasakiau apie šio stebuklo kainą! Viso labo 290 svarų (apie 368 eurai) už 50 mililitrų... Gera žinia: galima palaukti nuolaidos kodo www.naturisimo.com :)


Užmečiau akį į kremo sudėtį ir galiu pasakyti, kad joje yra nemažai puikių ingredientų: rožių vanduo, sviestmedžio sviestas, saulėgrąžų, nakvišų erškėtuogių aliejai, linų, ybiškių sėklų ekstraktai ir hialuronas. V
iskas gerai, bet ar už visa tai verta mokėti beveik 400 eurų? Pažiūrėkime toliau.

Gliceriną, kurio pagal bendrą rikiuotą atrodo esant nemažai, visuose be išimties kosmetikos produktuose vertinu santūriai - tarsi drėkinantis komponentas, bet ilgainiui gali ištraukti drėgmę iš odos ir jei jo daug, man  asmeniškai jis nugula labai nemaloniai. 

Kita sudėties dalis: riebieji alkoholiai, paprastas alkoholis, sintetiniai esteriai ir kitokie žmonių kūrybos dalykėliai, kurie gali būti gera pagalba vysti pradėjusiai odai. Sąraše taip pat yra svarbaus mineralinių pudrų komponento titano dioksido - fizinio barjero, saugančio nuo kenksmingų saulės spindulių.


Ir esminis klausimas: kas veido odai suteiks spindesio? Taip, kreme yra deimantų pudros (Diamond powder), kaip gamintojas ir nurodo, tačiau yra ir žėručio (Mica), kuris yra pagrindinė, o kartais vienintelė spindesio suteikiančių pudrų (angl. highlighter) sudedamoji dalis. Faktas: šiame kreme žėručio yra daugiau nei deimantų pudros.


Paskutinis punktas. Kremas vadinasi rožių, tačiau iš rožių jame tik pirmasis ingredientas - jų žiedų hidrolatas. Liūdnoka, kad neaišku, kas suteikia šiam prabangiam kremui kvapą, kadangi sudėtyje nurodytas tik aromatas (Parfum, Fragrance) ir nepaaiškinta jo kilmė.

Įdomu, kaip šį kremą realiai įvertins klientės, kurios jį nusipirks :)

„The Organic Pharmacy“ kremo „Rose Diamond“ sudėtis, INCI*Rosa Damascena Flower Water, *Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Aqua (Water), *Glycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, *Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Squalane, Cetearyl Olivate, Myristyl Myristate, Benzyl Alcohol, Sorbitan Olivate, Cetearyl Alcohol, *Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, *Rosa Canina Fruit Oil, Sodium Benzoate, Carbomer, Mica, Myristyl Laurate, CI 77891 (Titanium Dioxide), Safflower Oil/ Palm Oil Aminopropanediol Esters, Parfum (Fragrance), Sodium Hydroxide, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Hibiscus Abelmoschus Seed Extract, Diamond powder, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Sorbic Acid, Dehydroacetic acid, Glyceryl Caprylate, p-Anisic Acid, Xanthan Gum, **Citronellol, **Eugenol, **Geraniol, **Limonene, **Linalool.
*Denotes organically produced ingredient. **Denotes components of essential oils.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)