, , ,

Nėra aliejų - oda taukuose. II dalis „Pacifica Beauty“ kremas

18:26

Odai reikia kažko lengvo. Reikia jos neapkrauti. Venkite aliejų. Aha, kurgi ne. Ant savo kailio pabandžiusi tokį bealiejinį kremą galvoju, kur jį padėti. Kojoms gal? Kalbu apie amerikietišką „Pacifica Beauty Water Rehab Cream“ kremą su kokosų vandeniu ir dabar labai madingais probiotikais, kuris atrodo, kaip kremas, bet jame nėra nė lašelio aliejaus.

Forma prieš turinį

Jeigu matytumėt tik vaizdą kaip nuotraukoje ir tai būtų permatomas veido serumas ar tradicinis baltas kremas, kurį palaikytumėt riebesniu? Garantuotai kremą ir tai yra pavyzdys to, kad forma gali būti labai apgaulinga.


Ant rankos nufotografavau britišką 
„Oskia“ serumą ne į temą. Jis net teka iš skystumo, bet - jo sudėtyje antru numeriu įrašytas saulėgrąžų aliejus. Šalia „Pacifica Beauty“ kremas, kuriame nėra nė vieno aliejaus. Ir šitas kremas man tikrai pridarė reikalų.


Bet iš pradžių pažiūrėkim, kodėl „Pacifica Beauty“ atrodo kaip įprastinis kremukas. Gamintojas teisus, aliejų jame nėra, bet visa vandens dalis suplakta su įvairiais riebesniais dariniais, tokiais kaip trigliceridai, riebusis alkoholis. Tepant jaučiasi, kad kremas tikrai lengvas. Kvapas silpnas, malonus. Susiviliojau, kad kreme yra probiotikų, arba gerųjų bakterijų. Plius, papirko pažadas Party then, rehab now, arba laisvos formos vertimu, vakar gerai patūsinai - šiandien atsigauk.


Deja deja, eksperimentas prasidėjo vienu pasitepimu, juo ir pasibaigė.

Veidas neatlaikė net vasarą

Kiekvieną vasarą ateina laikas, kai dieną karšta, naktį karšta. Iš kitos pusės, negailestingas saulės kepinimas savo ruožtu irgi išvargina odą, todėl pamaniau, kad per karščius nakčiai toks lengvas kremas atstatymui bus labai gerai. Kaip aš klydau...


Pasitepusi šituo kremu kitą rytą atsikėliau taukuose ir visą dieną oda durniavo ne ką mažiau. Visas veidas blizgėjo ir gynėsi kaip įmanydamas, nors ryte gavo įprastinę priemonių porciją.


Kokią pamoką išmokau? Natūralus odos būvis niekaip neatsiejamas nuo pačios odos išskiriamo sebumo bei tų priemonių, kurios balansuoja ir sebumo poreikį. Mano veidas pripratęs gauti savo aliejų porciją, kad ir mažytį lašelį vakare vasarą bei du kartus kitu metų laiku, ir susidaręs deficitas jo visai nenudžiugino.

Galbūt ir jūs pastebite tą fenomeną, kad nusistovėjus rutinai ir jos stipriai nekeičiant, daugiau ar mažiau nusistovi ir odos būklė? Ir staiga ant viršaus užmetus, pavyzdžiui, kažkiek vistiek matinančios birios pudros, riebalų liaukos tučtuojau sureaguoja ir bando kompensuoti tai, kas sugerta ir iš jų paimta.

Išvada

Net nesinori gilintis į sudėtį, nes ji tikrai elementari ir paprasta, plius, kremas tikrai keistas ir poveikiu nedžiuginantis. Turi šis gamintojas tikrai gerų dalykėlių, bet bent jau mano akimis, kokosinis probiotikų kremukas smarkiai šauna pro šalį. Sunku ir įsivaizduoti, kam jis gali patikti.

Aliejų būtinybę aprašiau pirmoje šiai temai skirtoje dalyje čia.

„Pacifica Beauty Water Rehab Cream“ kremo sudėtis, INCI: aqua (purified), aloe barbadensis leaf juice, caprylic/capric triglyceride, glyceryl stearate, octyl palmitate, glycerin, stearic acid, cetyl alcohol, stearyl alcohol, dipalmitoyl hydroxyproline (plant amino acid complex), allantoin, hyaluronic acid, lecithin, cocos nucifera (coconut) water, lactococcus ferment lysate, mixed tocopherols (vitamin E), phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, parfum (natural).

Kremo kaina 16 JAV dolerių/50 ml. Pirktas iš gamintojo puslapio.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)