, ,

„Pacifica“ jūros prausiklis veidui

12:45


Vieną svarbiausių vietų kosmetikos krepšelyje, ant lentynos ar ant kriauklės krašto būtinai turėtų užimti geras veido prausiklis. Nes kas susikaus su makiažu ir kitais nešvarumais, jei ne jis? JAV įmonės „Pacifica Beauty“ veido prausiklį su jūros ingredientais išsirinkau dėl sudėtyje esančių, stangrumo odai priduodančių dumblių ir patrauklios kainos.

Kiek jūros yra tūbelėje?

Jei su pakrante, tai pakankamai. Kaip vieni iš pagrindinių ingredientų pasirinkti dumbliai yra antroje sudėties pusėje. Nori dumbliai kiek aukščiau, o jūros dumbliai pačioje sudėtinių dalių sąrašo pabaigoje, šalia konservantų ir kvapų. Vien dėl to abejotina, kad jie suteiktų bent kiek apčiuopiamesnį efektą.

Kita vertus, nepagailėta alavijų sulčių, papajų ekstrakto, citrinų bioflavonoidų, kokosų aliejaus ir kokosų vandens, Azijos tropikuose augančios garcinijos, taip pat baltosios arbatos ekstraktų.

Bendrai prausiklio sudėtį vertinčiau teigiamai, kaip švelnią odai, bet efektyvią. Prausiklis gerai putoja, turi minkštą, maloniai slidžią tekstūrą, gerai nuplauna veidą ir makiažą. Jei po to ir pereidavau per akis su vatos diskeliu + lašu aliejaus, tai daugiau dėl tikrumo nei iš didelio reikalo.

Kas galėtų būti geriau

Viso dydžio prausiklį įsigijau po to, kai išbandžiau jo kelioninį variantą ir jis man patiko savo poveikiu bei minėtu slidumu. Taigi, nė viena prausiklio savybė nebuvo netikėtumas. Tačiau kas man nuolat kliūna „Pacifica“ gaminiuose, tai kvapai.

Čia tikrai nerasite rimtesnių europietiško tipo aromaterapinių sprendimų: kvapai yra iš esmės saldūs. Ne išimtis ir prausiklio kvapas. Pliusas, kad jis nėra stiprus ar įkyrus, ir jau tikrai nėra blogas, antraip nebūčiau pirkusi viso dydžio buteliuko. Tačiau tikrai norėčiau, kad šia prasme „Pacifica Beauty“ imtų ir pademonstruotų aštresnį charakterį.

„Pacifica Beauty Sea Foam Complete Face Wash“ prausiklio sudėtis, INCI: Aqua, Cocomidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Sulfoacetate, Sodium Cocoamphoacetate, Decyl Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin (vegetable), Magnesium Ascorbyl Phosphate, Glycol Stearate, Carica Papaya Extract, Lemon Bioflavonoids, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Water, Citric Acid, Tocopherol Acetate (Vitamin E), Panthenol (Vitamin B), Sodium PCA, Allantoin, Porphyra Umbilicalis (Nori) Extract, Garcinia Mangostana (Mangosteen) Peel Extract, Camellia Sinensis (White Tea) Leaf Extract, Sea Algae Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Parfum (Natural).

Pirktas gamintojo puslapyje JAV, jo kaina - 10 JAV dolerių/147 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)