Naujas, išsamus ir nešališkas eko blogas

21:54


Blogas „Natūralus ID“ (angl. natural identity, natūrali tapatybė) startuoja kaip ilgalaikis, objektyvaus turinio interneto projektas, skirtas natūralioms bei ekologiškoms priemonėms, paslaugoms, draugiškiems gamtai ir sveikatai pasirinkimams.

Deklaruojame, kad nesame ir nebūsime jokio reklaminio ar rinkodaros plano dalis. Mūsų tikslas: nenupirkta, nefinansuota, objektyvi nuomonė, realus rezultatas ir įspūdžiai, kuriais galima pasitikėti.

Tuo atveju, jeigu „Natural ID“ būtų siūloma gaminį išbandyti, pagal geriausią užsienio blogų praktiką žymėsime, kas mums produktą suteikė ir kad jis gautas neatlygintinai. Be abejo, tai jokiu būdu nelems, kad atsiliepimai apie jį bus išskirtinai teigiami.

Kadangi „Natural ID“ yra ne vieno autoriaus projektas, atskirsime nuomones, kurios kai kuriais klausimais ar dėl kai kurių produktų gali skirtis.

Mūsų kelias natūralumo ir ekologiškumo link prasidėjo seniai, todėl „Natural ID“ didžiąja turinio dalimi bus orientuotas į ilgamečius užsienio gamintojus, kurių produkcija yra pasiekiama ir Lietuvoje. Tikimės, kad Jums bus įdomi netrumpa mūsų patirtis ir išbandytų gaminių gausa.

Beje, apie vietos gamintojus. Kai kurių jų savininkės ar vadovės jau yra pribloškę blogąja prasme, kai viešai pripažino, kad tarp turimų daiktų yra silikoninis blakstienų tušas, sintetinis dekoratyvinis pieštukas. Pasitaiko ir tokių stebinančių pasisakymų, kad sviestmedis būtinai turi būti šalto spaudimo - tai kelia rimtų abejonių, ar žinote, su kokiomis ir kaip išgautomis medžiagomis dirbate, todėl su Jumis esame ir būsime ypač atsargios.

Ko iš šio blogo tikimės mes? To, kad jis gebės išlikti nefragmentiškas. Kad įrašai bus platūs, vertinantys, lyginantys, padedantys susidaryti išsamesnį vaizdą apie gamintojus, priemones, parduotuves. Galiausiai, kad sugebėsime kokybiškai užpildyti dalį lietuviško informacinio vakuumo.

„Natural ID“ bloge pateikiama asmeninė mūsų nuomonė, išskirtinai individuali patirtis. Neskatiname Jūsų pirkti ir naudoti čia minimų gaminių, priemonių ar naudotis paslaugomis.

Prisiminkite, kad skiriasi kiekvieno žmogaus lūkesčiai, pomėgiai, skonis bei organizmo reakcijos. Kalbant apie reakcijas, nepagailėkite skirti laiko apsisaugojimui nuo galimų nemalonių siurprizų, su kosmetikos priemonėmis darykitės paprasčiausius alergijos testus - lašas priemonės ant vidinės dilbio pusės ir stebėkite reakciją. Mes nenorime, kad vienas produktas sukompromituotų visus. Nors, mūsų manymu, tokius testus reikia daryti su visomis priemonėmis, ypač su sintetinėmis.

„Natural ID“ blogo tekstinę ar vaizdo informaciją draudžiama kopijuoti visą ar dalimis, taip pat atkurti bei platinti be blogo autorių išankstinio raštiško sutikimo.

Su mumis galima susisiekti elektroniniu paštu blog4ecolife@gmail.com.

Malonių akimirkų linkintis,

„Natūralus ID“

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)