, , ,

„Alima Pure“ paparčio žalumo šešėlis / swatches

09:24


JAV „Alima Pure“ gamybos matinis, paparčio žalumo šešėlis „Juniper“. Tiesiog užsukite pasižiūrėti į vaizdus! Kurdama dalį įrašų suprantu, kad jų prasmė yra tik nuotraukos, kurios realiau atspindi vaizdą, palyginti su gamintojo puslapiu. Ypač tas galioja „Alima Pure“, kuri anksčiau makiažo priemonių spalvas atvaizduodavo kur kas tikroviškau negu dabar.

Na bet turime tai, ką turime. Kadangi gamintoja nuotraukas pakeitė pagal savo norą, rodau ir rodysiu turimų „Alima Pure“ šešėlių, skaistalų, įvairiausios paskirties ir skirtingai švytinčių pudrų arba jų mėginių spalvas „Natūraliame ID“.

Galima sakyti, tam tikras bendruomeniškumas ir pagalba toms, kurios kaip ir aš, visame pasaulyje ieško realių vaizdų internete, kol galutinai apsisprendžia, pirkti ar ne.

Jums asmeniškai vertinti, ar spalva graži ir ar Jums tiktų. Sakoma, kad nėra netinkančių spalvų, kurių profesionalas negalėtų panaudoti makiažui, tačiau sunku „Juniper“ spalvą priderinti prie pilkai mėlynų akių, nors mačiau įdomių pavyzdžių, kuriuos vertėtų išbandyti.

Šešėlį „Juniper“ galima įsigyti „Alima Pure“ tinklapyje, kaina 12,5 JAV dolerio/2,5 gramo.

Aš turiu mėginį, kuris buvo pridėtas prie užsakymo - atskirai jie neparduodami.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)