, , , ,

„Green People“ DD kremas su SPF

12:29


Britiška „Green People“ kosmetika Lietuvoje prekiauja www.ekopirk.lt, tačiau šią puikią makiažo priemonę teko siųstis iš Didžiosios Britanijos, kadangi lietuviškame asortimente jos neradau. Gaila, nes šis DD (angl. daily defence, arba dienos apsauga) Age Defy kremas vertas jį papildyti. Pirmą kartą jis pas mane 2016 metais atkeliavo su „Naturisimo“ grožio dėžute ir patiko viskuo - nuosaikumu, puikia spalva, kad suteikia ne tik apsaugą nuo saulės, bet ir malonų odos atsipalaidavimo pojūtį. Patiko, panorėjau ir nukėliau norus ateičiai. Tiksliau tam momentui, kai saulės rizika atrodys kainuojanti brangiau nei pats kremas.

Žiema saulės pagailėjo. Vėl. Užtat per tą laiką beveik spėjau išnaudoti JAV gamybos „Alima Pure“ makiažo pagrindą, skystą „Dr. Hauschka“ bronzantą, o „Andalou“ BB kremas su SPF greičiausiai su manim atsisveikins, nes jautrios akys kaskart turi adaptuotis prie išraiškingo jo kvapo. Nepasakyčiau, kad jis išskirtinai aštrus ar įkyrus, greičiausiai tai lemia individualios organizmo ypatybės, tačiau kam kaskart ašaroti?

Taip, yra daugybė kitų puikių gamintojų, pavyzdžiui - „Inika“, bet „Green People“ man dabar duoda tai, ko noriu: garantiją, išreikštą skaičiumi ant buteliuko: SPF 15. Metai po metų žaisdavau su atskiru kremu nuo saulės ir veidui turiu jį labai stiprų, bet pasiilgau paprastumo, kai viena priemonė atstoja kelias.

Iš esmės tai yra veido odos drėkiklis su spalva, plius, į jį antru numeriu pridėta fizinio saulės filtro titano dioksido, kas yra balti milteliai. O tai reiškia, kad gamintojams neretai nepasiseka atsverti tų baltų miltelių spalvos pigmentais ir gaunasi spalva nei šis, nei tas. Jei jau būti nuoširdžiai, tai „Green People“ kremas (spalva light) turi pilkšvumo užuominą, kuri tikriausiai galėtų išgąsdinti, bet arba pati esu gerokai papilkėjusi po žiemos, ar kreme esmė, bet jis taip gerai prisitaiko prie odos atspalvio, kad tiesiog neįtikėtina.

„Green People“ Age Defy kremo pliusai:

  • Suteikia apsaugą nuo saulės,
  • Yra lengvas ir neriebus,
  • Greitai ir gerai įsigeria,
  • Prisitaiko prie natūralaus odos atspalvio, nesukuria kaukės efekto,
  • Vidutiniškai maskuoja smulkius odos trūkumus,
  • Suteikia odai komforto pojūtį.
Minusų nepastebėjau, todėl ir pirkau :) Beje, tai yra pirmasis sertifikuotas Didžiosios Britanijos DD kremas, jis turi „Ecocert“ sertifikatą.

Kadangi ingredientų sąrašas yra ilgas, pasiremsiu gamintojo išskiriamomis sudedamosiomis dalimis. Sea Fennel (Crithmum Maritimum), lietuviškai pajūrinis kritmas stimuliuoja ląstelių atsinaujinimą, mažina dėmes, gerina odos aprūpinimą drėgme. Taičio tiare gėlės ekstraktas švelnina ir minkština odą, migdolų aliejus apsaugo odą nuo drėgmės netekimo ir sausėjimo, o plaukuotasis lakišius (Bidens Pilosa) - stimuliuoja kolageno sintezę. Pridėjus faktą, kad mineraliniai saulės filtrai yra nepralenkiami, gaunasi idealus kasdieninis makiažo pagrindas.

Lengvam veido padengimui siūloma naudoti DD kremą naudoti paprastai ir tepti pirštais, o pilnam - naudoti šepetėlį.

Tiesa, kvapas. Skaičiau atsiliepimus, kad vienai klientei persikų kvapas per 10 minučių sukelia migreną. „Green People“ pažymi, kad kvapas yra natūralus, aš nuo savęs pridedu - kad be galo švelnus ir nedirginantis nei uoslės, nei jautrių akių.


„Green People“ Age Defy DD kremo sudėtis, INCI: Aqua, Titanium Dioxide, Isoamyl Laurate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Cetearyl Olivate, Glycerin, Sorbitan Olivate, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl carbonate, Lauryl Olivate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Polyglyceryl-2 Caprate, Benzyl Alcohol, Sodium Stearoyl Glutamate, Magnesium Aluminum Silicate, Cetyl Palmitate, Sorbitan Palmitate, Sucrose Stearate, Stearic Acid, Alumina, Triticum Vulgare (Wheat) Starch*, Sodium Dehydroacetate, Xanthan Gum, Aroma [Natural], Tocopherol, Glyceryl Caprylate, Squalane, Zea Mays (Corn) Starch*, Critmum Maritimum (Sea Fennel) Callus Culture Filtrate, Dehydroacetic Acid, Galactoarabinan, Sodium Phytate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Bidens Pilosa Extract, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Lactic Acid, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool. May Contain+/-: CI 77891 ( Titanium Dioxide), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides).

Pirktas www.naturisimo.com, kaina - 36 svarai/30 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)