, , , ,

Ekonomija: puikus „Nonique“ paakių kremas

19:23


Ne visi geri dalykai yra brangūs ir atvirkščiai. 5 eurus kainavęs „Nonique Luxurious Eyecare Cream“ anti-aging paakių kremas yra geriausias tokio tipo kremas, kokį yra tekę naudoti. Jeigu dar nesate atradę šio prekės ženklo ir ieškote, kuo palepinti paakius - siūlau išbandyti būtent šitą variantą.

Norėjau lengvo, gerai susigeriančio paakių kremo, kuris tiktų pavasariui-vasarai, kuomet ant veido nesinori krauti nieko sunkaus. Ir ne per lieso, kai po sekundės užmiršti, ar išvis tą vietą tepei. Baiminausi paprasto, bet kaip taisyklė galinčio greitai įgristi dalyko: kad kaip dauguma nebrangių gaminių jis bus jiems būdingo užsaldinto kvapo.

Galiausiai smagu konstatuoti, kad lūkesčiai išpildyti su kaupu, o nerimas nepasiteisino. Rinkausi iš dviejų „Nonique“ paakių kremų variantų ir savo sudėtimi labiausiai patiko šis anti-aging kremas. Kaip jau netiesiogiai pasakiau, kainos ir kokybės santykis yra puikus, o iš ko susideda kokybė, pažiūrėkim atidžiau.

Kremas pagamintas iš puikių odą puoselėjančių aliejų: simondsijų, argano, saulėgrąžų, granatų sėklų, kurių veikimą sustiprina daug nemuilinių medžiagų turintis sviestmedžio sviestas. Drėkinimo funkciją atlieka glicerinas, alavijo sultys, hialurono rūgštis ir skvalenas. Kad nebūtų maža, „Nonique“ paakių kreme yra Indinės morindos (Morinda Citrifolia), arba Noni vaisių ekstrakto - jis skatina baltymų sintezę ir pasižymi gausybe naudingų medžiagų. Kreme yra ir odą kondicionuojančių riebiųjų alkoholių. Kvapas - šiltas ir jaukus, universalus visiems sezonams.

Neįtikėčiausia tai, kaip yra suderinti visi ingredientai: ne per daug drėkinimo, ne per daug maitinimo. Susigeria puikiai, todėl gali būti be baimės naudojamas ryte. Susigeria su slidumo pojūčiu, nesigumuluoja ir kitaip netrikdo darantis makiažą.

Nežinau, ar iš kremo galima tikėtis stebuklų, tačiau naudojasi labai smagiai ir, sakyčiau, noriai. Ranka pati tiesiasi link jo, nėra užmirštamas.






„Nonique Luxurious Eyecare Cream“ anti-aging paakių kremo sudėtis, INCI: Aqua, Simmondsia Chinensis Seed (Organic Jojoba Oil)*, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Organic Shea Butter) Butter*, Argania Spinosa Kernel (Organic Argan Oil) Oil*, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Morinda Citrifolia Fruit (Organic Noni Fruit) Extract*, Punica Granatum Fruit (Organic Pomegranate) Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Organic Aloe Vera) Powder, Sodium Hyaluronate, Squalane, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed (Sunflower Oil) Oil*, Lactic Acid, Limonene**, Parfum**, Linalool**, Xanthan Gum, Potassium Sorbate***, Sodium Benzoate***.
* From certified organic farming
** From natural essential oils
*** Preserved with Potassium Sorbates & Sodium Benzoates

Šio paakių kremo kaina - 4,99 euro/15 ml, pirktas Vokietijos www.violey.com parduotuvėje.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)