, ,

„Iherb“ siūlo specialią nuolaidą pirkėjams iš Europos Sąjungos

23:14


Ilgai laukti nereikėjo, štai ir vėl radau pretekstą parašyti apie www.iherb.com. Net nežinau, kokia emocija turi lydėti faktą, kad Europos Sąjungos (ES) šalių pirkėjams ši didelė elektroninė JAV parduotuvė pradėjo taikyti specialią nuolaidą. Džiaugtis? Ar visažiniškai palinguoti galva, kad to ir reikėjo laukti?

Nepavyko rasti, kodėl nuolaida mums taikoma, kokia ir iki kada. Mano skaičiavimu, ji sudaro apie 16 procentų, kas tikrai nėra mažai. Dar automatiškai nusiskaičiuoja lojalumo taškai nuo ankstesnio pirkinio sumos ir prašau - jau galima gyventi.


Taip pat galioja tai - apie ką rašiau balandį: „Shipping Saver“. Šis užrašas yra prie mažo tūrio buteliukų, tūbelių, tuščių kosmetikos indelių ir jis jau aktyvuotas. Tereikia ant jo paspausti, ir atsiranda visas siuntimą piginančių prekių sąrašas.

Sausį „Iherb“ pakeitė siuntimo kainas, kurios smarkiai pakilo ir stengiasi kažkaip atgaivinti pirkimus Europoje. Tiesiog norisi paklausti, ar nenusibodo šitaip dažnai persigalvoti ir tiek daug žaisti? Ne? Tuomet gerai, žaidžiu :)

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)