, , , ,

„Jonzac“ drėkinanti kaukė veidui su terminiu vandeniu

22:27


Terminio vandens pagrindu gaminama prancūziška „Jonzac“ kosmetika pirmiausiai puikiai drėkina odą. Po šiokios tokios pertraukos vėl grįžau prie šio gamintojo, rinkdamasi kaukę veido odai. Lengvo pusiau gelio pavidalo drėkinanti ir raminanti kaukė nuplovimo metu transformuojasi į pienelį, o terminis vanduo sudėtyje sudaro nemažai - 15%.

Tinka jautriai odai, hipoalerginė, nekemša porų. Gamintojas kaip vieną išskirtinumų nurodo, kad kaukė yra melsvos spalvos, nors realiai tai nebent psichologiškai sustiprina vandens, drėkinimo ir gaivumo įspūdį. Kokią dar naudą gali duoti elementariausias dažiklis - sunku ir sugalvoti.

„Jonzac“ teigimu, mikroemulsinė tekstūra padeda veikliosioms medžiagoms efektyviai įsiskverbti į odą. Kaukės sudėtis nėra labai ilga, bet joje yra keletas momentų, kurie mane įtikino, kad priemonė bus veiksminga.

Be abejonės, kaukės, kaip ir kitų „Jonzac“ kosmetikos priemonių žvaigždė yra terminis vanduo. Jis atlieka priešuždegiminę ir raminančią funkciją. Ta proga priminsiu, kad „Jonzac“ terminis vanduo išgaunamas to paties pavadinimo Prancūzijos mieste - iš 1850 metrų gylyje esančio rezervuaro. Tai beveik tris kartus giliau negu pats „giliausias“ lietuviškas mineralinis vanduo „Tichė“, kuris siurbiamas iš Telšiuose esančio 689 metrų gylio šaltinio. Terminiame vandenyje „Jonzac“ gausu mineralų, jis odą atgaivina, suaktyvina jos atsinaujinimą, ramina, mažina raudonį, alergijas, drėkina.

Riebiųjų rūgščių esteriai, augalinis glicerinas bei hialurono rūgštis - drėkina odą.

Savo ruožtu dar išskirčiau kaukėje panaudotas gerąsias bakterijas, kurios atstato sveiką odos bakterijų balansą. Be to, čia dar yra neriebaus saulėgrąžų aliejaus, riebiųjų alkoholių, kurie kondicionuoja ir minkština odą.

Prancūziška magija. Tiek galima būtų pasakyti apie kaukės efektą. Sudėtis minimali, tarsi nieko stebuklingo, tačiau kaukė ne tik nekelia nepageidautinų reakcijų, neriebina odos, bet ir puikia ją pridrėkina. Maloni ir efektyvi kosmetikos priemonė, nebijau rekomenduoti.

„Jonzac“ drėkinančios ir raminančios kaukės sudėtis, INCICaprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Jonzac Thermal Spring Aqua (Water), Glycerin, Sucrose Laurate, Sucrose Stearate, Lactobacillus Ferment, Sodium Levulinate, Glyceryl Dibehenate, Parfum (Fragrance), Tribehenin, CI 77891 (Titanium Dioxide), Glyceryl Behenate, Aqua (Water), Mica, Sodium Benzoate, Tocopherol, Glyceryl Undecylenate, Sodium Hyaluronate, CI 77510 (Ferric Ferrocyanide).

Kaukę įsigijau www.mondebio.com, ji kainuoja 12,70 euro/50 ml. Lietuvoje dalimi „Jonzac“ asortimento prekiauja „Biosala“. 

Jums dar gali patikti

1 komentarai (-ų)