Neparodysiu šįkart stebuklo, kokį gali sukurti tik išskirtines retas žaliavas ar ypatingą gamybos procesą atradęs gamintojas. Bet kartais stebuklu gali tapti toks paprastas dalykas kaip sriuba, kuriai nereikia pjaustyti daržovių, kepti-virti, trinti. Sandėris čia paprastas - mainais į savo laiką, ramią sąžinę ir skrandžio sotumą galime nusipirkti pakelį sriubos, kurią galima valgyti tiek šaltą (kiek gali būti šalta sriuba nuo lentynos), tiek lengvai pašildytą.
Kaip prieš porą metų rašiau apie tai, kad Lietuvoje kuriasi milžiniškas ekologiškas ūkis, neabejojau, kad tuometinė „Agrowill Group“, dabartinė „Auga Group“ augs, kurs ir mus nustebins. Taip ir atsitiko. Pirmiausiai prekybos centruose atsirado ekologiškų burokėlių, bulvių ir morkų (jos net saldžios), o dabar ir sriubos.
Meniu: burokėlių sriuba, trinta morkų sriuba su kokosų pienu, trinta pievagrybių sriuba, daržovių sriuba Minestronė, trinta pomidorų sriuba. Nuorodose rasite ir sudėtis. Aš ragavau ir nuotraukoje viršuje matote morkų ir burokėlių sriubas.
Pliusai:
- Švarios ekologiškos daržovės,
- Nenaudota mėsa, todėl tinka vegetarams,
- Subalansuotas, tikras, pilnas skonis,
- Pasirinkimas iš penkių,
- Nekaloringos,
- Nesukčiauta su kokybe.
0 komentarai (-ų)