, , ,

„Elemental Herbology“ naktinis kremas - serumas

13:33


Noriu atiduoti simpatijų duoklę britiškam naktiniam kremui „Elemental Herbology“, kurio bent 15 ml turi būti kiekvienos savimi besirūpinančios moters kosmetikos arsenale. Savąją porciją turiu iš www.naturisimo.com pavasarinės 2016 metų grožio dėžutės, tačiau jį tinkamai įvertinti sugebėjau būtent šaltuoju metų laiku. Ir po metų galvoju bei sakau tą patį: dėžutės sudarytojai manė, kad šis odos švytėjimą atstatantis kremas padės atsigauti pavasarį, tačiau aš manau, kad jam reikalingas bent jau lengvas minusas lauke. Arba labai sausa oda, tada bus kaip tik.

Norėčiau pažymėti, kad vieną patį „Elemental Herbology“ kremą panaudojau gal tik porą kartų. Pasiskaičiusi, koks jis yra stebuklų rinkinys, labiau traktavau jį kaip serumą ir maišydavau su alavijo geliu ir kokiu nors lengvesniu kremu, arba atvirkščiai - alavijo geliu ir lašeliu aliejaus.

„Elemental Herbology“ kremas „Vital Glow Overnight Resurfacing Cream“ yra labiau naujųjų technologijų kūrinys, nei klasikinis natūralistinis kosmetikos produktas.

Gamintojas akcentuoja, kad retinoidas (vitaminas A) radikaliai pagerina odos tekstūrą, išvaizdą ir suteikia švytėjimo. Augalų kamieninių ląstelių ištrauka bei iš obuolių, cukraus ir pieno išgautos AHA rūgštys atstato UV spindulių paveiktą odą ir saugo nuo išorės poveikio. Kakadu ( :D) slyva yra vitamino C šaltinis. Sacha Inchi aliejus didina drėgmę ir elastingumą, o abrikosų aliejus ramina sudirgusią odą.

Iš vienos pusės yra naujoviškų, koja kojon su laikmečiu žengiančių sudėtinių dalių, iš kitos pusės ingredientų sąrašas yra ganėtinai ilgas, todėl nepalieka klausimas, kiek jų yra ir kas lemia patikimą?

Man šis kremas patiko tuo, kad atgaivina odą, leidžia jai per naktį atsigauti, pailsėti. Kalbant apie kvapą - beveik bekvapis, nors paskirsčius jį ant odos jaučiasi lengvo citrusinio kvapo užuomina. Ir beje, kreme yra citrusinių eterinių aliejų, todėl dar ir dėl jų gerai pamąstyčiau, kaip jis dera su aktyvia saule.

Apsipirkinėjant www.naturisimo.com, rekomenduoju atkreipti dėmesį į šio kremo kelioninio dydžio variantą. Daug nekainuos, tačiau odą gali labai nudžiuginti.

„Elemental Herbology“ kremo „Vital Glow Overnight Resurfacing Cream“ sudėtis, INCI: Aqua*, Glycerin*, Caprylic/Capric Triglyceride*, Plukenetia Volubilis Seed Oil*, Cetearyl Alcohol*, Myristyl Myristate*, Squalane*, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Theobroma Cacao Seed Butter*, Cetearyl Olivate*, Limonene**, Panthenol*, Isostearyl Isostearate*, Sorbitan Olivate*, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract*, Citrus Aurantium DUlcis Peel Oil*, Tocopherol*, Brassica Oleracea Italica Seed Oil*, Lecithin*, Arginine*, Citrus Nobilis Peel Oil*, Malic Acid Oryzanol*, Pyrus Malus Fruit Extract*, Malpighia Glabra Fruit Extract*, Hydroxypinacolone Retinoate, Commiphora Myrra Oil*, Glycolic Acid, Lactic Acid, Citrus Paradisi Peel Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*, Phaseolus Radiatus Meristem Cell Culture Extract*, Cetearyl Glucoside*, Sorbitan Stearate*, Maltodextrin*, Inulin, Lauryl Carbamate*, Xanthan Gum*, Tetrasodium Glutamate, Diacetate*, Dimethyl Isosorbide, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Glycolate, Triosodium NTA, Sodium Hydroxide, Sodium Formate, Linalool**, Citral**.
** Ingredients derived from 100% natural source

„Elemental Herbology“ naktinio kremo viso dydžio pakuotė kainuoja 57 svarus/50 ml, 15 ml mėginuko kaina buvo 9,50 svaro, tačiau šiuo metu mini dydžio nėra prekyboje.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)