, , , , ,

„Jurlique“ žolelių serumas su niacinamidu iš „Naturisimo“ grožio dėžutės

23:34


Naujausios „Naturisimo“ grožio dėžutės turinį vertinti pradedu nuo tolimoje Australijoje pagaminto „Jurlique“ žolelių serumo, įpakuoto į madingą švelniai holografinį buteliuką. Tai ir pirmoji mano kosmetikos priemonė su niacinamidu, kuris tik skamba taip sudėtingai ir išdidžiai, o iš tikrųjų yra vitamino B3 darinys. Teigiama, kad ši medžiaga privalo būti naudojamose kosmetikos priemonėse, nes slopina melanino patekimą į odos paviršių ir saugo odą nuo tolesnės saulės spindulių žalos. Atitinkamai tai reiškia, kad jis mažina ir šviesina įvairias pigmentines dėmeles - kas jų turi supras, kaip jos įgrista.

Kai paaiškėja „kas“, iškart kyla klausimas „kiek“? Tikrai nemažai, nes niacinamidas yra ketvirtas sąraše, o tai reiškia, kad jo yra užtektinai, kad pasijaustų efektas. Ir tikrai, pasijuto. 

Turiu po pigmentinę dėmę po akimis ir didžiausias mano indėlis į bendrą vaizdą paprastai būna jų pamaskavimas ir papudravimas. Stebuklais, kad kažkokia medžiaga gali jas panaikinti - netikiu. Bet įsitikinau, kad bent sumažinti tokių dėmių pastebimumą „Jurlique“ žolelių serumas tikrai sugeba, dėl ko iškart smagiau. Tikrai ne, nesakau, kad nieko nebesimato, bet bendrai veido oda daug skaistesnė ir neliko to labai matomo spalvos netolygumo - tik švelnus.

Ir naudoti serumą patinka. Nors „anti aging“ ir kitos jaunystės priemonės verčia manyti, kad tai bus sunkiasvoris, pagyvenusioms moterims skirtas gaminys, bet tai lengvutis losjonas, vos kiek gelinės  konsistencijos. 

Beje, niacinamidas tinka ir aknei gydyti, todėl jeigu turite ir tokią kosmetinę bėdą, kuri paprastai nebepaiso amžiaus - jis irgi gali padėti.

„Jurlique“ serumas pristatomas kaip koncentruotas gelis su aktyviu kompleksu „Naturadiance PB18+“, kurį sudaro žolelių ekstraktai ir aktyvūs ingredientai, suteikiantys antioksidacinį efektą, pagerinantys odos tonusą, saugantys, gaivinantys ir skatinantys atsinaujinimą.

Nei „Naturisimo“, nei gamintojo puslapyje neradau, kas tai per kompleksas. Tačiau turtinga serumo sudėtis atskleidžia, kad tai jauninančių ir kaip antioksidantai veikiančių medžiagų bomba. Taip pat paaiškina, kodėl serumas nėra gelis - jame yra aliejų, kurie susijungę su vandeniu sudaro nepermatomąi pienišką darinį.

Be komplekso „Jurlique“  išskiria šiame serume esantį Persijos šilko ekstraktą, kuris stiprina odos ląsteles padeda joms geriau toleruoti neigiamus aplinkos veiksnius. Whu-Zhu-Yu , arba paprastojo šviedrio ekstraktas gerina mikrocirkuliaciją ir lyginą odą. Persikų lapų ekstraktas didina gyvybingumą ir skatina ląstelių regeneraciją.

Serumo sudėtį pradeda vanduo, glicerinas, biosacharido guma-1 ir niacinamidas. Iš augalinių ingredientų vertėtų paminėti dygminų oleosomas, nakvišų ir erškėtrožių aliejus, saldymedžio šaknies, šeivamedžio žiedų, levandų žiedų, rozmarinų ir metų lapų, pankolio sėklų ekstraktus. Augalinių ekstraktų tikrai daug ir įvairių, išvardinau tikrai stipriai, charakteringai kvepiančius. Ir nepaisant šito fakto, pats serumas turi lengvą, standartinį, neįsimenantį ir nedominuojantį kvapą.

„Jurlique“ atliko testą, kai 25-35 metų merginos ir moterys serumą naudojo savaitę ir 87 proc. jų pastebėjo odos atsigavimą.

Serumas skirtas visiems odos tipams, taip pat ir jautriai odai.

Būtų mažesnė pilnos pakuotės kaina - tikrai traukčiau į pirkinių sąrašą.

„Jurlique“ žolelių serumo sudėtis, INCIAqua (Water), Glycerin, Biosaccharide Gum-1, Niacinamide, Propanediol, Saccharide Isomerate, Silica, Squalane, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Albizia julibrissin Bark Extract, Evodia rutaecarpa Fruit Extract, Carthamus tinctorius (Safflower) Oleosomes, Oenothera biennis (Evening Primrose) Oil, Rosa canina Fruit Oil, Chamomilla recutita (Matricaria) Flower Extract, Althaea officinalis Root Extract, Spilanthes acmella Flower Extract, Rosa gallica Flower Extract, Calendula officinalis Flower Extract, Stellaria media (Chickweed) Extract, Echinacea purpurea Extract, Viola tricolor Extract, Glycyrrhiza glabra (Licorice) Root Extract, Bellis perennis (Daisy) Flower Extract, Lavandula angustifolia Flower Extract, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Taraxacum officinalis Extract, Sambucus nigra Flower Extract, Mentha piperita (Peppermint) Leaf Extract, Prunus persica (Peach) Leaf Extract, Foeniculum vulgare (Fennel) Seed Extract, Carrageenan, Tocopherol, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Xanthan Gum, Microcrystalline Cellulose, Sea Salt, Hydrolyzed Soy Protein, Cellulose Gum, Fragrance/Parfum*, Cetearyl Glucoside, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Linalool*, Geraniol*, Citronellol*, Limonene*, Citral*.

*From Natural Essential Oil (Rose - Rosa centifolia; Chamomile - Chamomilla recutita (Matricaria)) .

„Naturisimo“ pilna šio serumo pakuotė kainuoja 95 svarus/100 ml, testerinio arba kelioninio dydžio neturi. Paprastosios matematikos būdu galima paskaičiuoti, kad 15 ml kaina būtų apie 14,25 svaro.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)