, ,

„Jonzac“ prausimo putos veidui

15:31


Prancūzijos kosmetikos gamintoja „Jonzac“ kaip gaminamos kosmetikos pagrindą naudoja terminį vandenį iš 1850 metrų gylyje esančio rezervuaro, esančio pietų Prancūzijoje. Terminis vanduo yra efektyvus drėkiklis, atitinkama ir „Jonzac“ gaminių reputacija. Aš po purškiklio, kelių kremų bei serumo nutariau išbandyti ir „Jonzac“ veido prausimo putas.

Kuo tik neprausiau veido per savo gyvenimą: valiau aliejais, muilavau dušo želėmis ir muilu, bet visą laiką žinojau, ko iš kiekvieno laukti. Putoms irgi bandžiau taikyti principą, kad tegu tiesiog gerai atlieka savo darbą, o jei dar ir drėkins odą - bus puiku. Deja, bet teko pripažinti, kad tokia užduotis joms neįkandama.

„Jonzac“ putos kvepia firminiu gaiviu kvapu, užrašai ant jų sufleruoja, kad yra tinkamos visų tipų odai, net ir jautriai. Taip pat, kad jos pašalina makiažą.

Veido prausimo priemonės puta nėra standi, tačiau tanki ir gerai išsilaiko visą laiką, kol yra muiluojama ant veido. Tačiau kokio švarumo oda lieka - klausimas, nes faktas, kad makiažo, o konkrečiai blakstienų tušo vienas išmuilavimas nepašalina. 

Pirmą kartą bandydama putas buvau panaudojusi paprastą, vandeniui neatsparų tušą, su kuriuo nėra ką veikti. Tačiau nepaisant šitos aplinkybės iš dušo išėjau su pandos paakiais ir nebuvau tuo patenkinta. Tiesa, antru plovimu tušo likučiai nusiplovė, bet daugiau todėl, kad konkrečioje vietoje mačiau problemą ir tikslingai ten muilavau. 

Žodžiu, išvada paprasta ir trumpa: šiomis „Jonzac“ putomis 100% pasitikėti negalima išskyrus atvejus, kuomet dieną buvo nesidažyta, užterštomis gatvėmis nevaikščiota ir veido nuprausimas daugiau formalumas nei didelė būtinybė. Antras variantas - pervalyti ar persipraustą antrą kartą, bet kam tada putos?

Lygiagrečiai turėjau porą kito gamintojo veido prausiklių miniukų ir matydama, kokie jie faini, buvau dar labiau nepatenkinta „Jonzac“ putomis. Vienintelis pliusas, kad jos nesausina veido, bet man ir švelnus, gerai išlaikytas muilas nesausina, o jis bent jau makiažą be problemų nuima.

Putų sudėtyje yra 20% „Jonzac“ terminio vandens, dezinfekuojančių cinko druskų, o 77% ingredientų yra prancūziškos kilmės.

„Jonzac“ veido putų sudėtis, INCIAqua (Water)*, Anthemis Nobilis Flower Water, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Sodium Levulinate, Lactic Acid, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Zinc PCA, Angelica Archangelica Seed Extract.
*Vanduo ir „Jonzac“  terminis vanduo

Putas pirkau „Eurokos“, jų kaina 12,90/150 ml, bet gana dažnai taikomos ir nuolaidos.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)