, ,

COVID-19 kronikos. „Madara“ apsauginis nosies kremas

23:55

Rudens sezonas - virusų sezonas, o šį snargliuotą ligų vakarėlį dar labiau kaitina augantys užsikrėtimų COVID-19 skaičiai. Latvijos „Madara“ ir vėl pademonstravo lyderystę, sukūrusi specialų apsauginį kremą nosies bei lūpų zonai „IMMU Nasolabial Protection Cream“. Aš jį gavau su gamintojos rudens grožio atradimų dėžute „INSIDER BEAUTY BOX Autumn/2020“.

Oda yra didžiausias žmogaus organas ir ji vaidina lemiamą vaidmenį saugant kūną nuo išorės faktorių, dirgiklių, patogenų. „Madara“ kremas suformuluotas taip, kad stiprintų odos barjerinę funkciją. Jame yra ežiuolės, eglės, kedenės (tokia kerpė), šeivamedžio uogų ekstraktų. Kremas drėkina odą bei aktyviną apsaugines jos funkcijas. Rekomenduojama plonu sluoksneliu tepti panosę ir odą aplink lūpas, galima kartoti kas 2 valandas.

Gelsvos spalvos kremas yra purios, šiek tiek tekančios tekstūros. Jo sudėtį pradeda vanduo, priešuždegimiškai veikiantis kokosų aliejaus ir glicerino triesteris, ne riebia, o labiau vaško tekstūra pasižymintis simondsijų aliejus. Gamintoja to neakcentuoja, bet sudėtyje dar yra beržų lapų ekstraktas ir, dėmesio - pipirmėčių eterinis aliejus.

Jeigu kas kada yra turėjęs „Kvapų namų“ baltosios karpūros balzamą, tai nosies kremo kvapas yra be galo panašus - gaivus, vėsinantis, tik mažiau koncentruotas ir mažiau aštrus. Lūpų zonos juo netepiau, užtat aplink nosį ir nosies gleivinę - taip. Įsitikinau, kad kremas yra švelnus, nedirgina ir suteikia gaivos, lengvesnio kvėpavimo pojūtį. Tas ypač gerai dėvint apsauginę kaukę, po kuria tikrai greitai pasidaro karšta ir tvanku. Be to, prasidėjo šildymo sezonas, oras viduje sausėja, todėl toks kvėpavimo katalizatorius yra net labai malonus atradimas.

Į ką dar neturiu atsakymo, tai ar dėvėtinas bus šitas kremas einant į lauką, kai gerokai nukris temperatūra ir žiemą? Pipirmėčių eterinis nėra dominuojantis ar įkyrus, bet net ir šilto rudens metu vaikščiojant vakare, kai gerokai pravėso, nosis jautėsi šiek tiek šaldoma. Bet tokiu net prie kompiuterio sėdint pasitepti smagu, iškart pakyla energijos lygis ir oro į plaučius, rodos, patenka daugiau.

Smagus daikčiukas, džiaugiuosi turėdama. Ir kad pavasarį užsisakiau iš karto abi „Madara“ dėžutes šiems metams :)

„Madara IMMU Nasolabial Protection Cream“ kremo sudėtis, INCIAqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Pentylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Isoamyl Laurate, Dicaprylyl Carbonate, Picea Abies (Spruce) Extract, Aroma, Betula Alba (Birch) Leaf Extract, Echinacea Purpurea (Coneflower) Flower/Leaf/Stem Extract, Mentha Pipertia (Peppermint) Essential Oil, Palmitic acid, Sambucus Nigra (Elderflower) Flower Extract, Stearic Acid, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Xanthan Gum, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Sodium phytate, Limonene, Linalool, Eugenol, Citral, Citronellol, Geraniol.

„Madara“ puslapyje šis kremas kainuoja 14,90 euro/15 ml.

Jums dar gali patikti

1 komentarai (-ų)

  1. Ačiū už viską daktare Ellen! Kai susisiekiau su jumis, kad padėtumėte man nustoti skirtis su vyru, mano vyras nustojo pildyti skyrybų dokumentus ir dabar viskas yra daug geriau. Kaip sakei, visas skyrybų procesas buvo atšauktas, mano santuokoje problemų kėlusi bloga moteris paliko mano vyrą, o dabar kartu esame labai laimingi. Šia gyvenimo patirtimi dalinuosi su visais, kurie susiduria su panašiais iššūkiais santykiuose, santuokoje ar bet kokiais kitais klausimais. , galite susisiekti su daktare Ellen per WhatsApp +1(815)564-3618
    Ji puikiai moka šiuos burtus:
    * meilės burtai
    * santuokos burtai
    * pinigų magija
    * gražus burtas
    * sėkmės burtai
    * Sekso patrauklumo burtai
    * AIDS gydymo magija
    * Kazino urvas
    * Pašalinti prakeikti urvai
    * Apsauginis burtas
    * loterijos magija
    * Laimės burtai
    * Vaisingumo burtai
    * Telekinezės žiedas 💍
    paštas: ellenstpellcaster@gmail.com
    Whatsapp +1(815)564-3618

    AtsakytiPanaikinti