, , ,

Prancūziškas „Absolution“ lūpdažis [05 Dusky Rose]

23:57


Kai norisi prisiliesti prie legendinės prancūziškos elegancijos, galima pasidažyti kaip prancūzei! „Absolution“ lūpdažis Sweet & Safe Kiss 05 Dusky Rose“ pateko į spalio „Naturisimo“ spalio mėnesio grožio atradimų dėžutę THE FESTIVE DISCOVERY BOX. Išsigooglinau, kad būtent šį ir būtent šio atspalvio lūpdažį mėgsta aktorė Emma Watson, na ir aišku, kad prisireikė jo neatidėliotinai :)

Pakuotė. Iš pažiūros labai paprasta. Ta spalvinga dėžutė yra vos storesnis popierius. Pakuotė saugo tūbelę nuo apsibraižymo ir nusitrynimo, o tolesnis jos kelias yra akivaizdus - būti išrūšiuotai ir perdirbtai. 

Spalva. Kiek nuotraukų bevarčiau, niekaip nesugebėjau susidaryti bent kiek konkretesnio vaizdo. Atidaryta lūpdažio tūbelė irgi aiškumo nepridėjo. Spalva atrodo intensyvi, tiršta, net tanki. Kol stengiausi pagauti atspalvį nuotraukoms, sukau galvą, kaip ji guls ant odos. Būtent nuotrauka ant odos ir siūlau vadovautis, ji atitinka lūpdažio atspalvį „tamsi rožinė“. Tai šalto atspalvio (valio!) uogiška spalva.

Kvapas. Neutralus, švelnus, nostalgiškas. Man atrodo, kad taip kvepėdavo mano mamos lūpdažis vaikystėje. Ir pasidažiusi „Absolution“ lūpdažiu aš jaučiuosi tarsi brūkštelėjusi nepasiekiamai padėtu, man dar neskirtu, bet tokiu geidžiamu lūpdažiu :)

Užbaigimas. Tikrai ypatingas. Kaip ir aprašo gamintojas, jis pusiau šilkinis, pusiau gelinis. Dažant lūpas spalva tampa pusiau perregima, o lūpos įgauna iš dalies aksominį ir iš dalies blizgantį efektą. Jei norisi ryškesnės, gilesnės spalvos, siūlau tepti sausas, papildomai nepamaitintas lūpas. Siekiant natūralesnio vaizdo užtenka patepti lūpas balzamu ir jau tada dažytis.

Poveikis. Minkština, maitina ir maloniai drėkina lūpas. Spalva išsilaiko gerai iki atsigėrimų ir pavalgymų, bet ir po to išlieka atspalvis.

Lūpdažio sudėtyje yra ricinos, simondsijų, argano, abrikosų, migdolų, saulėgrąžų aliejų, sviestmedžio sviesto, kelių rūšių vaškų, taip pat medetkų, azijinės centelės ekstraktai.

Palyginau šios „Absolution“ lūpdažių linijos „Sweet & Safe Kiss“ atspalvius ir padariau išvadą, kad „Dusky Rose“ yra natūraliausias.

„Absolution“ lūpdažio Sweet & Safe Kiss“ sudėtis, INCI: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Alba (Beeswax), CI 77891 (Titanium Dioxide), c10-18 Triglycerides, Copernicia Cerifera Cera (Carnauba Wax), Hydroxystearic/Linolenic/Oleic Polyglycerides, Disteardimonium Hectorite, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hydrogenated Castor Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, CI 19140 (fd&c yellow n°5 al lake), Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Centella Asiatica Flower/Leaf/Stem Extract, CI 15850 (d&c red n°7), CI 45410 (d&c red n°27 al lake), CI 45410 (d&c red n°28 al lake), CI 77491 (Iron Oxide), CI 77492 (Iron Oxide), CI 77499 (Iron Oxide), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Parfum (Fragrance), Tocopherol, Citronellol, Geraniol, Linalool

Lūpdažį galima įsigyti „Naturisimo“ parduotuvėje , jo kaina 24 svarai/4 g.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)