, , ,

„100% Pure“ vaisinis ilginantis tušas [Black Tea]

19:34

Tai pirmas mano toks kvepiantis tušas. Legendinėje JAV technologijų sostinėje Silicio slėnyje įsikūrusi JAV kosmetikos gamintoja „100% Pure“ laiko save vienos gryniausių ir sveikiausių pasaulyje kosmetikos gamintoja. Įvairūs augalai susikraustė ir į šį juodąja arbata (angl. Black Tea) pavadintą ilginantį tušą „100% Pure Fruit Pigmented Ultra Lengthening Mascara“.

Gamintojas žada antioksidantų ir vitaminų kokteilį, gamintojas tai ir duoda. Juodosios arbatos ekstraktas pradeda šio tušo ingredientų sąrašą. Bičių vaškas, gervuogių, juodųjų serbentų, aviečių, kavos pupelių, raudonėlių, čiobrelių, rozmarinų, levandų, kanadinės auksašaknės ekstraktai, avižų ir kviečių proteinai, jūros dumblių, perlų, ryžių milteliai. Į tušo sudėtį įeina provitaminas B, kokosų stearino rūgštis, medus, kakavos sviestas, žėrutis.

Negalėčiau tiksliai įvardinti tušo kvapo, juo labiau, kai tiek uogų pačioje sudėties pradžioje, bet jis tikrai maloniai uogiškas.

„100% Pure“ ilginantį tušą gavau kartu su „Naturisimo“ spalio grožio atradimų dėžute, dedikuota šventėms "THE FESTIVE DISCOVERY BOX". Taip kad spalva buvo parinkta dėžutės sudarytojų, bet ir pati 99% atvejų renkuosi būtent juodą tušo spalvą.

Tobulas šepetėlis. Optimalus dydis ir puiki šepetėlio forma. Šereliai reikiamo ilgio ir gerai atskiria blakstienas. Įdomu bus, kaip jos tušu dengsis šiam natūraliai po kiek laiko sutirštėjus, tačiau kol kas manau, kad bus gerai.

Dažo be gumulų, netrupa, dengiasi tolygiai nuo pat šaknų. Pastarųjų netepa ir neterlioja. Laviruodama pati baksteliu kartais neapskaičiavusi, bet įgudusiai rankai tai yra tikrai geras makiažo įrankis.

Vaizdas, kurį suteikia „100% Pure“ tušas, nėra jau toks visai natūralus. Taip, jis neužkrauna tonos masės ant blakstienų ir jos neatrodo tarsi priklijuotos dirbtinės, bet aš su juo vis tiek jaučiuosi „normaliai“ pasidažiusi. Pačią pirmą dieną pravaikščiojau su juo namuose, po to - su pilna apsaugos ekipiruote vyko savaitinis apsipirkimas, taip kad ir pati sau kažkiek prakvėpavau į akis, ir nieko. Vėlai vakare, jau vonioje apžiūrėjau, kad yra po 2-3 pakritusias tušo daleles ant kiekvienos akies, bet ko norėti iš natūralaus neatsparaus tušo po visos dienos iššūkių.

10 balų iš dešimties, kad yra toks draugiškas akims ir visiškai jų nejautrina. Dar viena puiki priemonė iš puikios dėžutės :)

„100% Pure Fruit Pigmented Ultra Lengthening Mascara“ tušo sudėtis, INCI: Camellia Sinensis Leaf Extract (Organic Black Tea)*, Tocopherol (Vitamin E), Cera Alba (Honey Beeswax), Rubus Fruticosus Fruit Extract (Blackberry Extract), Ribes Nigrum Fruit Extract (Blackcurrant Extract), Rubus Idaeus Fruit Extract (Raspberry Extract), Hydrolyzed Oat Protein (Oat Protein), Hydrolyzed Wheat Protein (Wheat Protein), Pantothenic Acid (Pro-vitamin B5), Fucus Vesiculosus Extract (Seaweed Powder), Coconut Stearic Acid (Coconut Acid), Mica, Theobroma Cacao Seed Butter (Cocoa Butter), Pearl Powder, Oryza Sativa Germ Powder (Rice Powder), Theobroma Cacao Extract (Cocoa Powder), Coffea Arabica Seed Extract (Powdered Coffee Beans), Mel (Lavender Honey), Origanum Vulgare Leaf Extract (Oregano Extract), Thymus Vulgaris Flower/Leaf Extract (Thyme Extract), Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (Rosemary Extract), Lavandula Angustifolia Flower/Leaf/Stem Extract (Lavender Extract), Hydrastis Canadensis Extract (Goldenseal Extract).

Atskirai šį tušą galima įsigyti „Naturisimo“ parduotuvėje, jo kaina 24 svarai/10 g.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)