, , ,

„RMS Beauty“ akių šešėliai [Lucky]

00:37

Dėl gerai žinomos situacijos ir vėl tenka talpintis namų erdvėje, kur viskas ne kartą perkilnota, paliesta ir iki skausmo pažįstama. Truputį spindesio ir gal net šiek tiek žiežirbų kasdienybei suteikia „RMS Beauty“ tepami „Lucky“ atspalvio šešėliai „Eye Polish“ iš „Naturisimo“ spalio dėžutės „THE FESTIVE DISCOVERY BOX“.

Po atsiliepimų internete, kad tai yra tobula vario spalva su persikiniu atspalviu, gyvai pamačiusi šešėlius sudvejojau. Labai spindintys, labai variniai. Net ir perbraukus jais rankos odą nebuvau tikra, ar jie tiks. Tikrai gana intensyvi ir vietisa vario spalva. Gal atidėti iki vasaros? Na jau ne!

Tekstūra. Tepami šešėliai šildymo sezono metu yra gera mintis. Oras šiltas, sausas, sausėja ir oda, todėl kreminiai šešėliai dabar padeda ją puoselėti.

Spalva. Ant akių vokų ji man atsiskleidė įvairiapusiškai. Pakuotėje atrodė, kad tai bus tiesiog labai stipriai šviesą stipriai atspindinti auksinė spalva. Bet dideliam mano džiaugsmui, šešėliai tepasi ne kaip skysta folija, o kaip aksomas. Ir išsiryškina persikinis atspalvis, suteikiantis gilumo akims. Nežinau, ar tai vien vasaros spalva - jis atrodo gana universalus ir į miestą, ir į Zoom'ą, ir šventėms.

Kai bent kažkiek pašvies saulė, pabandysiu pagauti realų vaizdą, nes dabar nuo ryto visa diena kaip vakaras - nieko nesimato. Beje, gamintojo pateikiamose nuotraukose „Lucky“ spalvos efektas labai varijuoja, priklausomai nuo spalvos šviesumo. Ant baltos odos jis žiūrisi tamsiau, o kuo tamsesnė oda, tuo ryškesnis jo varinis spindėjimas.

Atsparumas. Pakankamai atsparūs. Be tinkamo paruošimo, be šešėlių pagrindo jie gerai išsilaikė visą dieną. Vakare sušoko į juosteles, bet aš jų tikrai negailėjau: šešėliai gavo ir vėjo, ir karščio, ir drėgmės. Tinkamai paruošus odą, jų išsilaikymas bus geras.

Siekiant geresnio išsilaikymo, gamintojas rekomenduoja netepti akių aliejumi ar drėkikliu, kadangi pats šešėlis veikia kaip drėkiklis.

„RMS Beauty“ šešėlių sudėtis, INCI: *Cocos Nucifera (Coconut) Oil,*Cera Alba (Beeswax), *Simmondsia Chinesis (Jojoba) Seed Oil, *Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Tocopherol (non-GMO), *Rosmarinus officinalis (Rosemary) Extract, and may contain: [+/- Titanium Dioxide CI 77891, Iron Oxides CI77491, CI 77492, CI 77499, Mica CI 77019].

* Certified Organic.

Šiuos šešėlius įsigyti galima „Naturisimo“ parduotuvėje, jų kaina 26 svarai/4,25 g.

Jums dar gali patikti

1 komentarai (-ų)

  1. Ačiū už viską, daktare Makha! Kai susisiekiau su jumis, kad padėtumėte man nustoti skirtis su vyru, mano vyras nustojo pildyti skyrybų dokumentus ir dabar viskas yra daug geriau. Kaip sakei, visas skyrybų procesas buvo atšauktas, mano santuokoje problemų kėlusi bloga moteris paliko mano vyrą, o dabar kartu esame labai laimingi. Šia gyvenimo patirtimi dalinuosi su visais, kurie susiduria su panašiais iššūkiais santykiuose, santuokoje ar bet kokiais kitais klausimais. , galite susisiekti su gydytoju Makha per WhatsApp +1 (815) 564-3618
    Ji puikiai moka šiuos burtus:
    * meilės burtai
    * santuokos burtai
    * pinigų magija
    * gražus burtas
    * sėkmės burtai
    * Sekso patrauklumo burtai
    * AIDS gydymo magija
    * Kazino urvas
    * Pašalinti prakeikti urvai
    * Apsauginis burtas
    * loterijos magija
    * Laimės burtai
    * Vaisingumo burtai
    * Telekinezės žiedas 💍
    paštas: makharituals@gmail.com
    Whatsapp +1(815)564-3618

    AtsakytiPanaikinti